Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Stauntou Hill je další z těch řad vyvražďovaček, nad kterými se nemá smysl ani trošičku pozastavovat. Nic originálního tady nenajdete a tak za zmínku stoji snad jen těch pár gore scének, které mají slušné předpoklady některé jedince slabších povah dohnat i k nevolnosti. Herci zvlášť pak ta potrhlá rodinka, vypadá spíše k smíchu, než aby někoho hrůzou strašila dlouho po nocích v posteli a tak bych označení horor spíše smazal být distributorem z obalu filmu. Scénář je stejně pitomý jako partička teenagerů a nepřekvapí ani původně šokované odhalení na závěr. Ano ano kdo by to kdy mohl tušit..., že za vším byl zahradník. Nuda za jednu hvězdičku a to díky první řezničině ( teď si připadám jako uchyl :D ). ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

A zase mnohokrát omleté schéma. Partička mladých někam jede, cestou se zdrží na místě kde vůbec nechtěli a co čert nechtěl, zrovna je tu také podivínská rodinka toužící po jejich krvi. A to se první krvavější scény dočkáte až v polovině filmu. Já se ptám - kolikrát tohle ještě budou filmaři recyklovat bez sebemenšího nového nápadu ? Pro mě téměř ztráta času. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to zase tak hrozně příjde že hje to taková sázka na jistotu. P.s. ta tlusťoška je hodně podobná tlusťošce v Remaku Texaského Masakru. Jediné co zamrzí je to že když se to rozjede tak už to končí a ty vraždy ujdou ale třeba ten konec mohl být propracovanější. Dávám 2 hvězdy za film a jednu přihazuji za to že je to debut a jsou daleko horší sračky než tohle. Edit aha tak ta herečka je fakt z Texaského Masakru :-) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co může být horšího, než když syn kultovního režiséra hororů začíná svou kariéru tuctovostí a nechtěnou směšností.. Pokračuj takhle směle dál, Came, toč podobné filmy s tituly Masakr v nížinách, Masakr v roklinách, Masakr v pastvinách a Papi se tě docela určitě zřekne. Prahnu po snímku, kdy skupině mladých a krásných lidí na výletě odejde někde na venkově auto. Přes půl hodinu vedou nesmyslné tlachy, než najdou opuštěnou farmu, kde bydlí podivní lidé a všude po stodolách visí rezavé bodné a sečné nástroje. Dají si společnou večeři, před kterou se pochopitelně společně pomodlí, proběhne mládeži přístupná soulož a jdou spát. A ráno…, ráno jim ti podivíni pomůžou spravit auto a oni jedou dál. Originální, ne? Jen by se asi těžko definoval žánr.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu stojí za zmínku asi jen dvě věci a to Jesper Kyd. ten chlap umí udělat hudbu dokonale a tady i když je nevýrazná a to hlavně díky filmu tak stojí za to. A za Lamkinovou a její střelení do nohy. Jinak by se Romerův syn měl stydět. Dost špatnej film kterej nestojí za shlédnutí. Kamarád mi o tomhle filmu říkal že je to vlastně něco jako Texaský masakr no a takhle jsem naletěl. Strašná blbost. Ono k tomu nejde ani moc napsat. Romero jestli natočíš ještě nějakej film tak ti dávám poslední šanci. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 6 týždňov. (beso74)

Reklama

Reklama