Reklama

Reklama

V zajetí minulosti

Trailer

Obsahy(1)

Anglický voják Charles Rainer (Ronald Colman) trpí po válečném zranění ztrátou paměti. Vše se zlepší, když se ožení s atraktivní tanečnicí Paulou (Greer Garson). Pak dojde ovšem k autonehodě a v šoku ztratí opět paměť, tentokrát na svůj život s Paulou. (MacGuffin)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

majo25 

všechny recenze uživatele

Pôvabná hrdzovláska (neviem, či to nie je oxymoron) Greer Garsonová hviezdi v príbehu o amnézii vojaka, ktorý sa snaží vrátiť do života. Príbeh je to v podstate pekný, téma amnézie v danej dobe ešte neokukaná, len ten telenovelovský záver, v ktorom sa čaká len na to, kedy sa chlapík rozpamätá, bol zbytočne naťahovaný ako guma v trenkách. Ale Greer predvádza výborný výkon, všetka česť. ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si pustila prakticky náhodou .. a nikdy nebudu litovat ,-) Krásný romantický film, při kterém jsem celé dvě hodiny nespustila oči z obrazovky ...Pěkně natočené, atmosférické, a na konci i pěkně napínavé ..Oba hlavní představitelé úžasní, dokonale k sobě pasovali ...Ronald Colman hrál tu amnézii prostě perfektně a Garsonové to náramně slušelo ..Třeba zmínit i mladičkou Susan Peters ... Za tohle měly být Oscary ,-)) PS: Přečetla jsem si i knížku od Jamese Hiltona a musím říct, že jsem ráda, že jsem jí nečetla jako první ...Ve filmu je zachovaná jen hlavní linie, jinak se to docela liší a přišlo mi to spíše jako detektivka .. ale určitě doporučuju !!! Napínavější než film, který je laděný hodně do romantiky ... ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Amnéziu sme už videli v mnohých filmoch, tento prípad je však hodný diváckeho záujmu. U nás málo známy Ronald Colman trpí stratou pamati po vojnovom zranení v I. svetovej vojne a jeho osudovým šťastím sa stane stretnutie s tanečnicou Paulou ( výborná Greer Garson ). Výnimočným na snímke je spracovanie, jeho atmosféra a samozrejme všadeprítomná romantika. ()

Houdini

všechny recenze uživatele

Oscar 7 nominací: Nejlepší film, Režie, Herec HR - Ronald Colman, Herečka VR - Susan Peters, Výprava ČB, Hudba, Scénář ()

burina 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad prečo tak veľmi milujem staré filmy. Strašne rada totiž nachádzam neznáme či dávno zabudnuté klenoty. Random Harvest je pekný príbeh o pravej láske. Ronald Corman hrá krásne dojemne vojaka trpiaceho amnéziou, ktorý po vojne stretáva Paulu(výborná Greer Garson). Tá sa ho ujíma, zamiluje sa a pomôže mu začať nový život. Po nehode v Liverpoole sa mu však náhle vracajú spomienky na minulý život pred vojnou a posledné tri roky sú preč...Veľmi dojemný film, po ktorom vám ostane na duši ten neuveriteľne krásny a príjemný pocit. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama