Reklama

Reklama

Cesta za Vánocemi

(TV film)
  • Kanada The Road to Christmas (více)

Obsahy(1)

Jennifer Grey se chystá do Aspenu na svoji vánoční svatbu. Její cesta je jen začátek a na konci může být všechno úplně jinak.  Módní fotografka Claire Jameson se chystá do Aspenu na svoji vánoční svatbu. Ovšem uvízne ve Střední Americe a není volný jiný let ani možnost pronajmout si auto.Nakonec jí sveze bývalý učitel Tom Pullman a jeho 13-letá dcera. Nikdo z nich si ale neuvědomí, že jejich cesta je jen začátek, a všechno může být na konci uplně jiné, než se mohlo zdát. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

freddy 

všechny recenze uživatele

Originální film, to se musí uznat. Hned od začátku sledujeme tři osoby, jak se chystají na Vánoce. Tou první osobou je slečna, která se má na Štědrý večer provdat za svého italského snoubence v Aspenu, kam má namířeno. A dále sledujeme otce s dcerou a pejskem, kteří jedou oslavit Vánoce k babičce na venkov. Slečna má smůlu, že letadlo, kterým letěla, má poruchu, a další lety jsou obsazené, a tak jede napřed autobusem a posléze autem s divnými lidmi, kteří jí na jednom místě vyhodí zavazadla a ujedou jí. A zde se ona slečna setká s otcem a jeho dcerou, kteří jedou k babičce. A dál už to pokračuje normálně. Nebudu zde prozrazovat celý děj, ať z toho také mají něco ti, co tento film zatím neviděli. Ale je to velmi originální vánoční road-movie. Nepamatuji si, že bych kdy před tím viděl film v žánru vánoční road-movie. Tohle je ta originalita, kterou ve vánočních filmech hledám, a také jsem se jí dočkal. Prostě to funguje a je to naprosto úžasné. Musím tvůrce pochválit za originální námět a scénář a herce pochválit za skvělé výkony. Film rozhodně stojí za zhlédnutí a já dávám čtyři hvězdičky za originalitu a za perfektní výsledek. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tohle je TA Jeniffer Grey...to mi doslo az ted po letech! Aneb moje dalsi vanocni uchylka - prosty film, ktery si nic nedokazuje, a po tech peti pivech ma tu spravnou optimistickou, romanticky naivni vanocni naladu. ()

Reklama

Reklama