Reklama

Reklama

Nora Roberts: Lesní jezírko

(TV film)
  • Česko Přízraky snů (více)

VOD (1)

Tory Bodeenová sa ako vyše dvadsaťročná vracia do svojho rodiska - mestečka Carolina.Tu sa jej opäť začne vraciať vízia nevyriešenej vraždy jej kamarátky Hope z detstva. Po tom ako zistí, že išlo o prvú zo série vrážd, musí nájsť vraha skôr, ako sa sama stane obeťou. Tory má totiž jasnovidecké schopnosti - dokáže vidieť veci, ktoré sa stali v minulosti, alebo sa ešte len majú stať. Napriek tomu, keď Hope zavraždili, nebola schopná činu zabrániť, alebo vidieť, kto je vrah. Jej otec, religiózny fanatik, je podozrivým. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

dc 

všechny recenze uživatele

Solidní, ikdyž už několikrát ohraná zápletka, navozuje příjemně ponurou atmosféru. Bohužel, přestože má snímek hodinu a půl, zdá se být na příběh až příliš dlouhý. Rozuzlení je víceméně očekávatelné - autoři nabídli relativně málo možných podezřelých. Jinak ale vcelku ke koukání to je, a jako nápň deštivého odpoledne jsem si nemohl přát nic vhodnějšího. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

"Dwaine pozor, uštkne tě had!" Super fígl jak odvést pozornost od borce, co vás chce zastřelit. Někdy to musím vyzkoušet. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

No to jsem si dal. Podle hodnocení zde na CSFD jsem se těšil na průměrný, odpočinkový thriller na nedělní odpoledne. Chyba! Od začátku všechno špatně. Od příšerného obsazení, přes lacinou výpravu, opravdu dementní scénář až po fakt tak blbou pointu, která je nejonom k smíchu, ale hlavně k pláči. Vykrádačka všech možných filmů s podobnou tématikou z toho vyvěrá snad v kažýdém záběru. Nedoporučuju ani hledačům špatných filmů. Je to bohužel všechno myšleno vážně a to je na tom to nejhorší. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Televizní lacinost každým coulem, dialogy, které ve vás vyvolávají potřebu navštívit ušního lékaře, příběh již několikrát omletý SPOILER (nešikanujte a nepodceňujte malé tlusťochy, jednou se vám to vrátí) konec SPOILERU. No, ale co naplat, když máte celý film před očima, nebesky krásnou Claire Forlani, když už ne kvůli příběhu, tak kvůli ní to stojí za vidění. Takže trošku nadsazených 60%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Mám velkou slabost pro krásné herečky, takže jen proto, že tam byly Claire a Josie, dám o hvězdičku víc, než si to zaslouží. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama