Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bjanka Murgel je nalezena zavražděná po divoké noci prožité s manželem Davidem Lipperem. Ten je naprosto zmatený, ale policejnímu komisaři připadá všechno nějak podezřelé. Obrací se proto na okresní prokurátorku, která tvrdí, že muž zavraždil i své dvě bývalé manželky... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Príbeh rozprávajúci o chlapíkovi, ktorý (dosť čudnou metódou) zabíja ženy vo svojom okolí, aby sa dostal k ich peniazom a majetku (viem, motív ako z komisára Rexa, no > Film je natočený podľa skutočných udalostí - preto tie dve hviezdičky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jen debil by si myslel, že mu projdou podivné smrti tří manželek – možná bych to pochopil u důchodců, ale…Byl spravedlivě potrestaný, jen je škoda, že ho neusvědčili ze všech těch úmrtí. Po herecké stránce to špatné nebylo, bohužel samotný děj byl na můj vkus místy až moc zdlouhavý. Vyloženě špatné a nezajímavé to ale taky nebylo – zvláště pak ten soud. Já to prostě vidím na trošku horší průměrnou televizní záležitost. 45% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zajímavé vyprávění příběhu o muži co měl v životě (na první pohled) smůlu. Nejprve mu zemřela matka, pak první žena a když už i třetí, začalo to být velmi podivné okresní prokurátorce a jelikož jako správný státní zaměstnanec, pustila se do případu po hlavě. Manžel byl obviněn a později odsouzen za vraždu své třetí ženy. Souvislosti se záhadným úmrtím svých dvou předchozích manželek a i matky zůstávají dodnes nevyřešeny. Faktem ovšem zůstává, že film je založen na skutečném případu - 60%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Poslední odvolání Lowela "Eda" Amose bylo v dubnu 2004 zamítnuto. Momentálně si odpykává doživotní trest za mřížemi státní věznice v Jacksonu. Vraždy Saundry Amosové, Carolyn Amosové a Mary Tolanové nebyly nikdy otevřeny či vyšetřeny. (Rodriguez)
  • Tento film je dramatizací událostí založených na skutečných faktech, některá jména byla změněna a některé události a postavy přizpůsobeny potřebám vyprávění. (Rodriguez)

Reklama

Reklama