Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podvodnice Ever Carradine se zmocní diamantů milionové hodnoty, jenže vzápětí má v patách bandu gangsterů. Bez peněz i dokladů, jen s taškou plnou třpytivých kamínků se rozhodne vydat ke své rodině. Jenže pro tu už je patnáct let mrtvá... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Mara12 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný televizní film, který kombinuje rodinné drama a krimi zápletku. Příběh ukazuje tři generace žen, které spojuje kromě rodiny i určité nadání pro podvody a krádeže. Hlavní postava Grace je nucena, po komplikacích spojených s krádeží diamantů, se vrátit domů, odkud jako teenager utekla. Utkává se tak s démony minulosti v podobě – její odložené dcery, zklamané matky a bývalého přítele, vyléčeného narkomana, který ji stále miluje. Všichni se nakonec musí ukrývat v levném motelu před zabijákem poslaným majitelkou diamantů.Hlavní padouch, který se neustále tváří jako mašina na zabíjení a je k tomu dokonce i příslušně ozbrojen, není schopný zlikvidovat hlavní hrdinku, jež se mu brání pouze s kabelkou v ruce, a to zdůrazňuji ještě velmi mdle. Snímek postrádá akci, scény, kdy je Grace v ohrožení, nevyzařují potřebnou energii, příběh graduje jen velmi slabě, o velkém finále si můžete nechat jen zdát, a konec je vám jasný v té chvíli, co se dozvíte, že ta hnědovlasá holka je Gracina dcera. ()

Reklama

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Tupá kanadská kriminální telenovela, ve které se objevují diamanty jen proto, aby se mohla nějak jmenovat. Od odpadu ji nezachrání ani to, že se v ní neobjevuje obří digitální ptakoještěr, který by na konci přilétl z jiné galaxie a prohlásil, že když mu dá rejža sežrat scénáristu, vykadí diamant za každý brilantní dialog typu "Ty kouříš?" - "Ne. Teď jo...", kterých se ve filmu bohužel věru neobjevuje málo... Krom toho jsem si vždycky přál, aby hlavní padouch celou dobu žvýkal tak, že mu budu moct spočítat plomby na horních stoličkách. Zkrátka se jedná o vyloženou ňamku pro vyznavače filmového sebepoškozování. A zrovna takovému braku Nova Cinema ponechá celé závěrečné titule vzdor tomu, že má desetiminutovou sekeru. Jdu vystrčit hlavu na mráz... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama