Únik z okovů

Dakota Bound

Dobrodružný / Sci-Fi / Akční

Kanada / Velká Británie, 2001, 90 min

• Holina

Původně jsem se domníval, že je to béčko, ovšem to jsem se šeredně spletl. Pro tuto patlaninu totiž není v abecedě adekvátní písmeno. Ukrutná podivnost s ukrutně podivnými postavami. Akční erotická sci-fi. Jeden z mnoha kousků, které pocházejí z Kanady, ale točí se v Česku s převážně nahými češkami. Nic proti svou fanouškovskou základnu to jistě má - hodnocení 4% mluví za vše.(8.9.2010)

• zdeny99

Béčko nejbéčkovějšího kalibru je tahle slátanina akčního žánru s erotikou a příchutí sci-fi. Na to že se jedná o postapokalyptický film, vypadají hlavní hrdinky až příliš upraveně. Dokonce vypadají lépe než většina žen v reálném předapokalyptickém světě. Jejich oblečení je krásně čisté, jakoby bylo právě čerstvě vyprané a také vyžehlené. Není nikde ani roztrhané. Košile jsou krásně upnuté, a tak nádherně rýsují ženské křivky. Totéž se dá řict i o minišatičkách. Všechny herečky jsou namalované jak na nějakém večírku a ne jako ve světě, kde se jedná zbraněmi a vůbec neexistuje zásobování. Také jejich vlasy jsou krásně zdravé, čisté, umyté, učesané a jistě pokožka hrdinek je také krásně navoňaná. Pro mužské oko je tahle stupidita slast, ale jinak se tento můj kladný výčet spíš dá nazvat ironií vůči tomuto podprůměrnému snímku, který by v případě s reálnou zkušeností neměl nic společného. Jedná se o jeden z nejpříšernějších a hlavně nejstupidnějších filmů, ale přesto dávám hvězdičku, a to kvůli Fawnii Mondey, která hrála hlavní roli.(2.6.2011)

• sir-dave

HA HA HA. Tady šlo spíše o to, ukázat co nejvíce obnažených žen, než o nějakou snahu o nějaký lepší děj. Dámy, co drží zbraně jak panny ocas, přestřílí bandu chlápků. Skoro v každé místnosti postel. Několik nelogičností a hlavně lesbické scény. Mám rád Lenku Jelínkovou a za ty některé krásné těla dám hvězdu. Transmorphers a jiné sračky jsou daleko horší :-) 10%(9.1.2010)

• farmnf

Já jsem věděl, že je to sračka ale chtěl jsem vědět jaká sračka. No děsivá! To je tak blbý, že je to až nedefinovatelný. I ta ajchmajorová nebo jak se ta štětka jmenuje, když se svlíkne vypadá antikoncepčně až téměř bromově.(30.10.2009)

• LudeCZek

Nějaký přínos maximálně pro ty co ještě neviděli bobra Eva Aichmajerové :-))(16.1.2012)

• pawleta

Ženský jsou tam pěkný.(15.1.2012)