Reklama

Reklama

Kráska a Ošklivka

  • USA The Hottie & the Nottie (více)
všechny plakáty
Trailer

Krasavice Cristabel, kterou Nate od dětství zbožňuje, má nejlepší kamarádku June. Ta ale moc půvabu nepobrala a Nateovi chvíli trvá, než pochopí, že krása není všechno.  Romantická komedie režiséra Toma Putnama s Paris Hiltonovou a Joelem Davidem Moorem v hlavních rolích vypráví o mladíkovi, který nezapomněl na svou dětskou lásku a chce ji znovu získat. Nate Cooper zbožňoval Cristabel Abbottovou už jako malý kluk a i když má za sebou pár známostí, stále touží jen po ní. Proto se vrátí do Los Angeles, a když zjistí, že není zadaná, doufá, že se mu podaří přesvědčit ji o svých citech. Jenže to má jeden háček. Kráska Cristabel má nejlepší kamarádku June (Christine Lakinová), která zrovna moc půvabu nepobrala, a přesto jsou tyhle dvě holky nerozlučné. Bydlí spolu, chodí spolu na jógu a šly by spolu i na rande, pokud by June ovšem nějaké měla. Cristabel odmítá nechat přítelkyni doma samotnou a Nate dělá, co může, aby June dohodil nějakou tu známost. Jenže o ošklivku nikdo nemá zájem, a teprve když se s ní spřátelí a June vystoupí ze své kukly, si Nate uvědomí, že dívkou jeho snů možná vůbec není Cristabel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

castor 

všechny recenze uživatele

Paris nemusí zákonitě znamenat zlo, tudíž "odpadové!" hodnocení nečekejte. Místy úsměvná, naprosto standardní a především veskrze "nezávadná" záležitost, těžící z omletého tématu, kterak krásná Barbína a ošklivá Nicka proplouvají životem. Na dětské hvězdičce "Al Lambert" se maskéři náležitě vyřádili, zbytečně "kritizovaná" Paris pak zvládá i jiné role než ty z amatérského porna!! Viděl jsem podstatně horší.. Nebudu jako jiní filmu, u kterého jsem se několikrát nenuceně zasmál, dávat mizerné hodnocení.. 40% si zaslouží.. ()

karinakari odpad!

všechny recenze uživatele

Ach bože!!!! Víc po shlédnutí TOHODLE nejde ani říct..To že je Paris "úžasná" herečka ví všichni, ale ona snad není ani člověk??!! Přijde mi, že i můj pes by dokázal zahrát její roli líp (no dobře můj pes asi ne, ale její čivava určitě). Sice musím uznat, že v tomhle filmu dokáže i vést dialogy (mám v paměti film, kde neřekla ani slovo, jen bylo slyšet, co si myslí v hlavě), ale i tak to teda stojí za starou bačkoru. Kdyby se na ní aspoň hezky koukalo, ale jen když si jí vybavím, vrací se mi zpět mé dětské noční můry. A námět typu "z ošklivky kráska a já se do ní zamiluju" není taky zrovna originální. Mohli jsme to vidět i v stupidní telenovele Ošklivka Betty. Bohužel, musím poznamenat, že jsem viděla i horší paskvily, ale to nemění nic na tom, že tohle je odpad odpadní nejodpadnější. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Já snesu docela dost, ale pokud má romantická komedie naprosto stupidní děj, kde se hlavní postavy chovají naprosto hloupě, skoro jako by jim nebyla od matky přírody dána žádná inteligence, tak to prostě přejít nelze. Nate se téměř celou dobu choval jako idiot, který by si zasloužil dostat přes hubu, aby se mu rozsvítilo, Cristabel se sice chovala relativně normálně, ale chtěl bych vidět v reálu takhle krásnou holku, která se dobrovolně rozhodne zaprvé kamarádit s ošklivou holkou a zadruhé kvůli ní nikam nechodit. A do třetice June pokud nechtěla být ošklivá, tak si myslím, že nebylo nic jednoduššího, než navštívit pár doktorů. Já jsem schopný strávit v romantických komediích prakticky cokoliv, však už jsem jich taky docela dost viděl, ale co v těchto filmech nesnáším je absolutně imbecilní chování jednotlivých postav, z toho mě tak akorát dokáže rozbolet hlava. Tohle není vydařená komedie a bohužel ji nemohu označit ani jako průměrnou, ale k dobru nutno přičíst, že to bylo koukatelné a že to nijak příliš nenudilo, takže jediné, co mě tam štvalo, bylo chování těch aktérů. Z toho důvodu tedy to hodnocení nakonec není tak špatné, jak by se mohlo zdát z mé kritiky, takže vzhledem ke koukatelnosti filmu uděluji vlastně relativně příznivé, ale pořád z mého pohledu velice podprůměrné dvě hvězdy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tolik jsem si přál, aby tahle komedie byla vtipná, zábavná a neshodovala se se zdejším hodnocením, ale nestalo se. Není to sice tak hrozné, jak uvádí hodnocení, ale přesto jsem s výsledkem nebyl spokojen. První problém nepředstavuje ani tak Paris Hilton jako spíše Christine Lakin, která má být po odmaskování nejkrásnější ze všech. Předně už na to nemá věk, přišla mně i cellem nepěkná a tedy nijak neoslnila. Joel Moore je přesně tím typem herce, který musí v takových odvázaných komediích hrát a on to i vytahuje k lepšímu dojmu, ale bez pořádných vtipů není komedie komedií. Nechci přímo psát o nudě, ale čekal jsem, i navzdory špatnému hodnocení, víc. 40% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jak asi může dopadnout film s Paris? Ano, přesně takhle... Paris pobíhá polonahá, debilně se chichotá a odhání všechny kluky, protože její škaredá nejlepší kamarádka je panna. Nakonec se ale ukáže, že ta kamarádka má něco, co Paris postrádá: osobnost... Jako film k usínání dobrý, jinak je to děsuplná ztráta času s hnijícím nehtem v hlavní roli... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Paris Hilton byla za svůj výkon ve filmu v roce 2008 oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku. (Pepinec)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to po dobu méně než 5 týdnů. (rafix)
  • Za první víkend tento film vidělo průměrně v jednom kině jen 28 diváků. (HappySmile)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama