Reklama

Reklama

Kráska a Ošklivka

  • USA The Hottie & the Nottie (více)
všechny plakáty
Trailer

Krasavice Cristabel, kterou Nate od dětství zbožňuje, má nejlepší kamarádku June. Ta ale moc půvabu nepobrala a Nateovi chvíli trvá, než pochopí, že krása není všechno.  Romantická komedie režiséra Toma Putnama s Paris Hiltonovou a Joelem Davidem Moorem v hlavních rolích vypráví o mladíkovi, který nezapomněl na svou dětskou lásku a chce ji znovu získat. Nate Cooper zbožňoval Cristabel Abbottovou už jako malý kluk a i když má za sebou pár známostí, stále touží jen po ní. Proto se vrátí do Los Angeles, a když zjistí, že není zadaná, doufá, že se mu podaří přesvědčit ji o svých citech. Jenže to má jeden háček. Kráska Cristabel má nejlepší kamarádku June (Christine Lakinová), která zrovna moc půvabu nepobrala, a přesto jsou tyhle dvě holky nerozlučné. Bydlí spolu, chodí spolu na jógu a šly by spolu i na rande, pokud by June ovšem nějaké měla. Cristabel odmítá nechat přítelkyni doma samotnou a Nate dělá, co může, aby June dohodil nějakou tu známost. Jenže o ošklivku nikdo nemá zájem, a teprve když se s ní spřátelí a June vystoupí ze své kukly, si Nate uvědomí, že dívkou jeho snů možná vůbec není Cristabel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Už od dětských let byla blonďatá Cristabel /Paris Hilton) idolem všech okolních chlapců. A už od dětských let byla ošklivka June (Christine Lakin) naopak jejich postrachem. I v dospělosti ale tyto dívky zůstávají pospolu, a kdo by si chtěl s Cristabel něco začít, musí nejdřív "přejít" přes June. A to je případ i Nata (Joel Moore), který si po posledním rozchodu se svojí dívkou uvědomí, že bez Cristabel, své dětské lásky nemůže žít... Uff. Nejdříve jsem celý film chtěl ohodnotit jediným slovem, ale pak jsem si uvědomil, že zrovna toto slovo by tu asi neprošlo, navíc nehodlám morálně kazit diváky, kteří by náhodou se na tento film chtěli přece jen podívat. Radím dobře - nedělejte to. Film je tak neuvěřitelně hloupý, že se mi nechce věřit, že by si scénář nenapsala Paris Hilton sama. I když si výše zmiňovaná hraje na onu krásku, už v první scéně, ve které se objevila se mi chtělo zvracet. Naproti tomu u "ošklivky" Christine Lakin bylo jasné, že se stačí umýt, a hnedka je jasné kdo je tu král(ovna). No nic, přežil jsem to, a to je nejdůležitější ... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Musím uznať a priznať, že som čakal katastrofu. Tá sa síce ukázala iba v podobe Paris Hilton ( paradoxne ale svoju úlohu zvláda na jedničku ), ale zvyšok je mierne debilná k0k0t!nA, pri ktorej sa zabavíte, ak nieste samozvaný superintelektuál s gitarou a šálom, alebo niekto, ako postava s filmu menom Johann. ()

Reklama

odbornicka 

všechny recenze uživatele

od tohto filmu sa hned očakáva, že škaredá je tá dobrá a krásna je tá mrcha. Že pekná Paris je bohatá a kamaráti sa len so svojími modelkovskými kamoškami.. A hlavná zápletka sa bude ovíjať okolo nejakého princa, ktorý má záujem o Paris, ale nakoniec zistí, že dobré srdco má jej kamoška a tú si vezme a budú šťastní až do smrti.. Priebeh filmu ma celkom prekvapil, lebo Paris je nielen v roli krásnej, ale aj dobrej. Ide jej o dobro nechutnej kamošky, ktorá sa ani nesprávala milo. Po tom ako sa zmení aj tá škaredá na peknú si chlapík uvedomí, že si s ňou viac rozumie.. Paris to zoberie v pohode a dopraje kamoške len to najlepšie. Takže dá sa povedať, že ma tento film trochu prekvapil. Nemám rada úplne predvídateľný dej už z obalu. Ale stále herecké "výkony" stoja za odpad, takže za ** ()

Averelli 

všechny recenze uživatele

Proboha.. ta Paris je táááák sexy.. podejte mi někdo kýbl!! Paris mohla na tomto filmu ušetřit za maskéra.. stačilo aby si s Christine vyměnili role a nenalíčily se :D ...zajímavé, že v každém filmu který Paris produkuje je ohromně sexy a úžasná a dokonalá.. škoda že jí v každém filmu nerozpižlaj jako v Domu voskových figurín, to by byla aspoň zábava :) ()

padress 

všechny recenze uživatele

Filmové dielo? no to určite nie! Kto ale neodsudzuje Paris a nevadí vám ako herečka (vskutku úchvatna, treba uznať, špúliť pery ale vie:D ), tak sa to dá pozrieť. Je to celkom jednoduchý romantický film, až na to, že tam hraje kráľovna krásy, pričom ta druhá je oveľa krajšia (nie nesom chorý, veď si to pozrite:) ). Takže celkovo myslím, že tento film pochovali predsudky, ja som bol ale celkom spokojní,...tak na 1 pozretie akurát:D ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Paris Hilton byla za svůj výkon ve filmu v roce 2008 oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku. (Pepinec)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to po dobu méně než 5 týdnů. (rafix)
  • Za první víkend tento film vidělo průměrně v jednom kině jen 28 diváků. (HappySmile)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama