Reklama

Reklama

Nora Roberts: Městečko Angels Fall

(TV film)
  • Česko Pád anděla (více)

VOD (1)

Reese Gilmorová (Heather Locklear) jako jediná přežila masakr, ke kterému došlo v bostonské restauraci, kde pracovala jako šéfkuchařka. Není tedy divu, že chce všeho nechat a začít znovu někde jinde. Se zoufalou touhou po změně se vydává na putování, jehož cíl nezná. Po dlouhé cestě její automobil zastavuje v malebném městečku ve Wyomingu, Reese tu nalézá práci v místní restauraci a doufá, že si vydělá dost na to, aby mohla pokračovat dál. Ale po seznámení s místními obyvateli - zvláště s milým mladým spisovatelem Brodym (Johnathon Schaech) - své rozhodnutí mění. Hází svou minulost za hlavu a chce znovu začít zde. Při jednom z výletů do okolí se však Reese stává svědkem vraždy. Její psychické trauma je zpátky a nejen kvůli tomu, co spatřila. Při vyšetřování totiž policisté žádné známky zločinu nenalézají a jejímu příběhu nikdo nevěří. Reese začíná pochybovat o vlastní příčetnosti. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (26)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Už to není krasavice, mládí je v tahu a Heather Locklear je stará vysušená švestka. Opravdu i když bylo vidět, že má na ksichtu natáhnutou kůži, na tvářích tunu make-upu, dívku k pomilování už hrát nemůže. Film Pád anděla, je děsně béčkový a hodí se na ranní vysílání na Nově a nebo na Hallmarku. Děj nemá ani hlavu ani patu, občas vidíme nějaké potrhlé střihy, pomatenou Heather, která podezírá všechny kolem sebe....... Prostě ODPAD!A za ten obal DVD by měli distributora žalovat - oběma ubrali 10 let! :-( ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalšia adaptácia knihy od Nory Roberts, knihu som síce nečítal, ale film ma moc nezaujal. Je to celé také zdĺhavé, než sa niečo stane, a naozaj sa človek musí prehovárať aby to dopozeral. Jediné plus tohto filmu je Heather Locklear. Škoda. Snímka mala veľký potenciál, ale ten nebol využitý - Reece (Heather Locklear) ako jediná prežila masaker, ku ktorému došlo v bostonskej reštaurácii, kde pracovala ako šéfkuchárka. Niet teda divu, že chce všetko nechať a začať znovu niekde inde. So zúfalou túžbou po zmene sa vydáva sa na putovanie, ktorého cieľ nepozná. Po dlhej ceste jej automobil zastavuje v malebnom mestečku vo Wyomingu, Reece tú nachádza prácu v miestnej reštaurácii a dúfa, že si zarobí dosť na to, aby mohla pokračovať ďalej. Ale po zoznámení s miestnymi obyvateľmi - zvlášť s milým mladým spisovateľom Brodym, svoje rozhodnutie mení. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná oddychovka, ktorú som skonzumoval na posedenie. Od TV filmu som ani väčšie očakávania nemal, takže účel to splnilo. Je pravda, že Heather vyzerá trošku "umelo" ale čo už, nikto nie je večne mladý. A tie hory a prostredie vo Wyomingu sú proste nádherné. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slušná televizní detektivka, která sice příliš neoslní, ale ani neurazí. Je fajn jak rozprostírá stopy a současně dalšími střípky mate a to přesto, že odhalit vraha ještě před jeho comingoutem, zase není tak obtížné. A Heather je pro hlavní roli dobrá volba. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Tuctový příběh s uhlazenými herci, kteří rozjímají o vraždě uprostřed kouzelné přírody. Hra na kriminálku, která postrádá silnější scénář (vzpomínky na minulost a hledání nového pachatele není moc originální). Celý příběh je zbytečně natahovaný - prolog v kuchyni zabere dobře 20 minut. Ale parohy jako výzdoba zaujmou... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledných možností vidieť Locklear ešte v akože posteľnej scéne, kde síce nič neukáže, alebo stále má ten šmrnc. Kriminálka je to len taká v úvodzkovkách, televízna, lacná, ale nie celkom marná. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Slabá kriminálka s tématem snad 100x obehraným. S malými obměnami, které ovšem neřeší nic překvapujícího. Ani hlavní představitelka Heather LOCKLEAR nepředvedla nic zdrcujícího. Když neuvidíte, o nic nepřijdete. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Výborný scénář, skvělá kamera a herci nejsou vůbec špatní ani okoukaní! Tenhle typ filmu můžu a tak mě nenudil ani na vteřinu. Na to, že byla (a je) Reese paranoidní a viděla vraždu, kterou místní šerif popírá je vskutku zajímavou zápletkou a zárověň rozuzlením Reeseni minulosti. ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Jako detektivka je to v pohodě (jedna "indícije" mi sice tam chyběla, asi jsem ji přeslech). ___ Střih ___ Na pár místech vtipný. Hrdince se stala nehoda a některé předměty (dveře zavřené vrahem, ...) se vhodně objevují - Kulešov vrací úder viz http://video.google.com/videosearch?q=kuleshov+effect ___ Rozhovory ___ jsou vtipné. Dokonce sarkasmus, fajn, navíc využitý k matení diváka. ___ Indicie ___ Spíš obrázky - červená čapka u vraha ... spisovatelova kniha je čevená (upotá pozornost, tak jasná barva ve mě vyvolala asociaci s čepicí) a u ní parohy, po chvíli se začne mluvit o lovecké sezóně ... později se dozvím že čapky jsou lovecké (SPOILER Po symbolech šlo jít jak po Ariadnině niti - došlo mi to nakonec. ). ___ Klišé ___ Rosemary naruby. Chtějí ze svědka udělat šílence, nebo je svědek šilený. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Jak to říct jednoduše...Je to taková SKORO-SRAČKA. Alespoň jednu hvězdičku za prostředí kde se film natáčel. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Televizní jedohubka s kriminální zápletkou která rozhodně ničím neurazí třebaže o bůchvíjakých kvalitách nemůže být ani řeč... Kouká se na to dobře, občas zamrazí, občas navodí úsměv...Na TV film solidně kvalitní... ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný film, kde sice brzy příjdete na pointu, ale oddechovka pravda spíš do televize. Nečekejte žádné strhující výkony, ale mě se u toho příjemně vyčistila hlava. Hezké scenérie zasněžené bilé krajiny ve Wyomingu . Heather Locklear mám ráda a k připomínkám na její a vzhled Johnaton Schaeche - nebojte se stáří taky příjde dává dárky postupně a nezapomíná:-). ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Příběh a krajina dobrý jen Heather Locklear už by měla přesedlat na jinou metu. Lepší mladá babička než stará holka. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Hezká oddychovka, která neurazí, ale ani nenadchne. Na to, že jsem od toho prakticky nic nečekal, mě to docela nadchlo, vypnul jsem mozek a užíval si krásné záběry na přírodu. ()

Delaney 

všechny recenze uživatele

Vlastně nechápu proč tomu dávam celou jednu *, ale zas odpad je moc zlej... No prostě jak byste hodnotili film ve kterym vlastně neni žádnej děj, je tu jen mrtvola na začátku a vrah na konci.... žádný spojitosti, žádnej postup vyšetřování, žádný rozpoutání vedlejších linií, postavy toporný, bezcharakterní, bez vývinu, Heather Locklear už je stará pani, prostě film bezevšeho co má správnej film mít... ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekala, takže jsem ani nemohla být zklamaná. Prostě jsem mrkla na béčkovej film, kterej mě ani nenudil a hlavní hrdina byl fešák. To mi stačilo:) (Naprostou náhodou se mi do ruky dostala knižní předloha a - světe div se - je moc dobrá! Pokud se vám příběh líbil, tak si to určitě přečtěte, stojí to za to.) ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Po zavítání v pro mne ne zrovna normální čas (tzn. v neděli dopoledne) jsem se znovu ubezpečil, že nesledováním televizních amerických thrillerů o nic nepřicházím. Začátek filmu nebyl vůbec špatný, divák opravdu žije s hlavní hrdinkou, postupem času ale film ztrácí energii a tak čekání na spásný konec je potom už nekonečné. Přesto člověk vydrží do konce, proto **:-) ()

Reklama

Reklama