Are You Scared (video film)

Horor

USA, 2006, 79 min

Andy Hurst

Hrají:

Caia Coley

Celkem obsteojnej obšleh Saw. Já Saw nepovažuju za nějaký extra dílo a to nemluvím o pokračováních. Tohle je sice o dost levnější ale do půlky mě to bavilo pak se to bohužel změnilo v neuvěřitelnou nudu. Gore a krev je obstojný a některý scény byly fakt parádní. Příběh vůbec neřeším co od toho čekat? Průměrná zábava ale do dvojky asi nejdu.(6.5.2012)

• humanbeing

Are You Scared je kopírkou Saw natolik věrnou, jak jen to bylo v silách autorů tohoto mockbusteru. Krom postupného popravování postav v komorách smrti je tu i detektivní příběhová linie - která je tedy strašně nudná a naprosto zbytečná (z pohledu tvůrců ale potřebná pro natažení stopáže) a vrcholí stejně jako ("překvapivě") v Saw. Největší slabina filmu vězí v tom, že po první pasti vám bude zcela jedno, koho past zabije jako dalšího. Jednak je to chyba nezajímavých postav a slabých herců, druhak v režisérově neschopnosti vsugerovat divákovi, že to, co provádí sadista není OK. V neposlední řadě Are You Scared selhává díky absenci napětí. Po většinu stopáže film nudí a když ani nemá žádný vlastní materiál, pak nemá cenu ani na chvíli uvažovat o jeho zhlédnutí. Jediný smysl jeho sehnání bych viděl v tom, že jste absolutně přesvědčeni o tom, že vás takový koncept (koncept Pevnosti Boyard) bude bavit, aniž by vám záleželo na výsledné kvalitě.(24.2.2012)

• hladass_666

Další z řady filmů, který se snaží svézt na obrovské popularitě série Saw... A v porovnání s touto sérií naprosto brutálním způsobem prohrává... Co si budeme namlouvat, atmosféra žádná, napětí taky ne, děj předvídatelný v každé sekundě a o "hercích" se nebudu radši ani vyjadřovat... Prostě odpad jak vyšitý... Are You Scared? Ano.. Já se bojím, že jednou najdu odvahu a podívám se na další díl...(10.5.2010)

• bestlama

Ne, trapná náhražka SAW, ne!!! Už to nechci nikdy vidět, a doufám, že pokračování spadne ještě níž..(12.5.2009)

• Teardown

Šíleně nudné, absolutně bez napětí, nulová atmosféra a samej neherec. Tragédie! Doporučuji...se tomu velkým obloukem vyhnout.(3.4.2008)

• Jaromír

Chcete vidět špatně podomácku udělané Saw natočené v garáži :) (prostředí odfláklé, špatní herci, trapný záporák, srandovní hudba) ? Já tedy ne, jsem viděl prvních pět minut, které mi naprosto stačily a pak už jsem jen přeskakoval :), tohle je čistý odpad. Ruce pryč, a podívejte se na Saw který nemá chybu.(22.7.2008)

Mě se to docela líbilo. Kopíruje to Saw, no a ? Já se bavil. Nuda to nebyla.(31.12.2009)

• MáŠa

Bych to story možná i vzal, protože by to byl další z těch zaměnitelných hororů s úchylákem, co by chtěl půlit lidi, a zde by byli příběhově mnohem horší paskvily, bohužel režisér tohoto je looser, kterému se nepodařilo vytvořit nějakou atmosféru, prostředí je umělé, herci nemožní, prostě takový akční Rodiný pouta(8.12.2008)