Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

Here 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti pozitivním filmům, ale tahle "let´s all start vomiting rainbow" chuťovka byla už trochu nad limitem. Potkat hlavního hrdinu v reálu, po dvou větách bych měl akorát tak chuť mu jednu natáhnout. ()

Darik 

všechny recenze uživatele

Tak už vim, co si budu pouštět, až na tom budu mizerně - jednoduchý, krásný a tak moc duchaplný. Od ted se už snad budu jen usmívat :D ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Díky stránce videacesky.cz jsem objevila tenhle úžasný kraťas, na který se dá koukat znovu a znovu. Skvělá atmosféra a skvělý T. J. Thyne. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

To je ale hezký nápad. V dnešní době to je samý nucený a neupřímný úsměv, přitom stačí člověku povědět jen pár slov od srdce a můžete mu během minuty změnit život. Miluji lidi, kteří propagují podobný styl života, s úsměvem a optimismem ve tváři. Ten člověk ve filmu je hrozně sympatický, hned se mi zalíbil. S úsměvem jsem se podíval tento film, s úsměvem ho budu sířit dál a s úsměvem dopisuji můj zbytečně dlouhý komentář. ()

Andresito 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že vám Validation nevykouzlí úsměv na rtech, ale na můj vkus až moc okatě hraje na city a to hlavně kvůli Thyneovi, kterému jsem toho fajn chlápka nevěřil ani na chvilku a hrozně se mi protivil. A klidně si můžete říct, že jsem cynik a že tohle pohlazení na duši nedokážu správně ocenit. 65% ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Prostě úžasný kraťas. Aneb o tom, když se obyčejný vrátný pustí do předávání pozitivní energie psychologickou cestou. Po dobrém jde všechno lépe, ne? :) ()

phoorecek 

všechny recenze uživatele

Smile smile smile lalala. Krásný, nejpozitivněji naladěný, romantický snímeček se skvělou hudbou. U scény kdy se úsměvům odolávající slečna Viktorie usměje mi přeběhl mráz po zádech. Máš špatnou náladu? Pusť si tento snímek. Máš dobrou náladu? Pusť si tento snímek a budeš jí mít ještě lepší! ()

Reklama

Reklama