Nine Miles Down
Thriller
Velká Británie / USA / Maďarsko / Austrálie, 2009
Anthony WallerHrají:
Adrian Paul, Kate Nauta, Meredith Ostrom, Anthony WallerObsah
Po tom, čo sa záhadne vyparí posádka z najhlbšieho vrtu do zemskej kôry, hlbokého práve 9 míľ, vysiela bezpečnostná agentúra do stredu Sahary chlapíka, ktorý má preskúmať podivné miesto, ako i okolnosti zmiznutia.
Na druhý deň jeho pobytu sa na základni prakticky odnikiaľ objaví atraktívna žena a predstaví sa ako Dr. Jannie C. Avšak tá nebola členkou výhradne mužského tímu.
Čo sa skrýva 9 nekonečných míľ hlboko v zemi? (sochoking) -
Bezpečnostný pracovník Thomas Jackman (Adrian Paul) prichádza na opustenú vrtnú stanicu niekde uprostred Sahary. Ešte nedávno tam skupina vedcov prevádzala najhlbší vrt do zemskej kôry. Vedcom sa však niečo stalo, niektorí zmizli, ďalší sú mŕtvi a iným z toho riadne šiblo.
Na scéne sa objavuje aj doktorka Jennie (Kate Nauta), ktorá robí na opustenej stanici Jackmanovi spoločnosť. Je Jennie naozaj tou, za ktorú sa vydáva? A čo našli vedci pod zemou? (solaco)
LIVINGDEAD
odpad!Stupidní, nudný film, ve kterém hrají 2 herci a ze kterého mne akorát totálně rozbolela hlava. Prostě HUMUS!(4.2.2010)
George Stobbart
Minimalistický psycho horor z opusteného prostredia Sahary, v ktorom prevažnú časť zohrávajú len 2 osoby - strážnik Thomas ("Highlander" Adrian Paul) a sexi doktorka Jennie (Kate Nauta). Tajomný príbeh o hlbokých vrtoch do zemskej kôry, ktoré niečo narušili je dostatočne zaujímavý a film ponúkne viacero atmosférických momentov i strašidelných scénok. Popri tom diváka celý čas drží v neistote, či sa tam niečo zlé v skutočnosti vôbec nachádza a či sa iba niektorá z postáv nezbláznila, alebo prípadne nebola niekým iným už od začiatku... Na konci to je však už trochu prestrelené a príliš sa tlačí na pílu kým je ponúknuté záverečné rozuzlenie, no celkovo sa jedná o podarenú vec.(15.11.2010)
sochoking
Jednu * som odobral, pretože ten koniec bol dlhý, stupídny a fakt nekonečný , až vyčerpávajúci !(27.3.2010)
Humprt Pum
odpad!No sense.(13.12.2009)
vegetol.mp
Velmi dobrý psychologický horor, který si po celou dobu vystačí jen se dvěma dobře hrajícími herci. Pochválit zaslouží taky režisér Anthony Waller, který vizuální stránku dotáhl k dokonalosti. Není to tedy film nějak originální, ale docela působivý a velmi dobře natočený. Takhle nějak mohla vypadat T.M.A., kdyby Herz věděl, co dělá.(9.3.2010)
solaco
Bezpečnostný pracovník Thomas Jackman, prichádza na opustenú vrtnú stanicu niekde uprostred Sahary. Ešte nedávno tam skupina vedcov prevádzala najhlbší vrt do zemskej kôry. Vedcom sa však niečo stalo, niektorí zmizli, niektorí sú mŕtvi a niektorým z toho riadne šiblo. Na scéne sa objavuje aj doktorka Jennie, ktorá robí na opustenej stanici Jackmanovi spoločnosť. Je Jennie naozaj tou, za ktorú sa vydáva? A čo našli vedci v zemskej hĺbke? Na to, že som od toho prakticky nič nečakal a bol som pripravený na to najhoršie, som sa príjemne bavil a v niektorých momentoch vie film zaujať a aj vystrašiť. http://strasidelnyblog.blogspot.com/(12.3.2010)
Saphiroth
Nie AZ TAk zle , ako to vyzera z hodnotenia, ale pouzitu latku by slo spracovat ovela zaujimavejsie. A koniec naozaj kazi mysterioznu atmosferu filmu a aj celkovy dojem...skoda.(12.1.2011)
pájap
výborný horor.běhal mi parádní mráz po zádech.a že třeba u takových paranormal activity jsem skoro usnul......(21.1.2011)
GizmoD
Film nie je najhorsi, je komorny, no lakacky su slabe a reziser so scenaristami nevyuzili naplno prvok izolacie. Zaver je nudny a pokazil dojem z filmu.(25.4.2010)
wairau
Není to tak strašný. Je sice pravda, že poprvé jsem to vypnul po pár minutách, nějak se mi to netrefilo zrovna do nálady, ale když jsem filmu dal po čase druhou šanci, nakonec mě celkem překvapil. Za málo peněz, s minimálním obsazením tvůrci natočili celkem slušnou psycho-lekačku. Naštěstí má film velmi krátkou stopáž, přesto se ke konci už zdá dlouhý. Těch cca 80 minut je tak akorát, aby se to dalo zvládnout.(5.1.2011)