Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Clayton (Gary Cooper) je muž se zlatým srdcem, vždy připraven pomoci lidem v nouzi. Je tak štědrý, že navzdory svému dobře situovanému pracovnímu postavení má neustálý nedostatek peněz. Tím zamotává sebe a svou rodinu do řady situací, ze kterých je stále těžší se dostat. Jeho milující a dosud trpělivá manželka Lucille (Ann Sheridan) si myslí, že lidé jeho dobročinnosti jen zneužívají. Když se Lucille rozhodne koupit dům svých snů, hrnec trpělivosti přeteče. (ilclassico)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsi pripad, kedy je starinka podstane lepsia nez mnohe umele synteticke novodobe zlataniny, naprikald od Detective Comics  : 77 % ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Dobráčisko Sam Clayton v podaní vynikajúceho Garyho Coopera je muž nápomocný druhému v každej situácii, až je to pre manželku a rodinný rozpočet neúnosné a začnú vznikať problémy. Pred dvomi rokmi bol natočený skvelý snímok Život je krásny s Jamesom Stewartom a tento snímok ho istým spôsobom napodobňuje. Na jeho kvalite to však neuberá. Osme hodnotenie a prvá recenzia. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Dobrák Sam mi přišel spíš jako Trouba Sam. Další role Garryho Coopera, kde hraje dobrosrdečného ňoumu už mi přišla dost opakovaně předvídatelná, trochu už na jedno brdo a skoro až moc. Mnohem živější a zajímavější je tu krásná Ann Sheridan, která taky obstará většinu vtipů. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama