Reklama

Reklama

Kávový princ

(seriál)
  • Jižní Korea Keopi peurinseu 1hojeom (více)

VOD (1)

Epizody(17)

Han Kyul oživí kavárnu své rodiny obměnou, kdy jako zaměstnance nabírá jen dobře vypadající muže – a také jednu neurčitě vypadající dívku, kterou mylně považuje za muže. (Netflix)

Recenze (34)

ainny 

všechny recenze uživatele

Tři čtvrtiny byly perfektní, ale tím, že vyjde pravda najevo a všichni ji rozdejchaj bych to ukončila. Nevím proč většina asijských seriálů musí mít "o dva roky později". Obvykle mi to zas tak nevadí, ale tady jo. Poslední dva-tři díly byly nesmyslně natahovaný a přiznávám se, že jsem i koukala na čas, kdy už bude konec. Na ty slabší 4 hvězdy to ale je. K dobru musím připočítat, že tu bylo minimum flashbacků, protože ty bych asi nerozdejchala. No a taky k té čtvrté * přispěl Gong Yu - moc dobře se na něho kouká. A poslední obrovský plus je za Eun-hye Yun, která zůstala taková jaká byla a nestala se z ní nadpozemská kráska. :^) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Perfektní, bavil jsem se od začátku až do konce, hlavní "hrdinka" je naprosto úžasná, kdy nelze dělat nic jinýho než si jí naprosto bezmezně oblíbit, navíc to neni žádná do seriálu zhnusnělá kráska, jako to bývá v jedněch nejmenovaných latinskoamerických hitech ze kterých to pak přebírá jedna naše nejmenovaná prima televize, ale opravdu vypadá chlapecky a o to to působí přesvědčivějším dojmem, navíc i ostatní postavy jsou výborný a nebýt posledních asi 5ti-6ti dílů, kde se počet probulených minut na epizodu nebezpečně blíží celkový stopáži jedný epizody, tak bych šel na 100%, přece jenom ta korejská nutnost několikrát probrečet 40minut z dílu je přílišná, ale i tak za jasných 5* ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Ještě pět dílů před koncem Coffee Prince jsem si říkal, že maximální hodnocení nedám. Na rozdíl od některých zde přítomných jsem asi v polovině seriálu měl v určitých momentech docela správný pocit, co se bude dít dál. Běžně se mi nestává. Taky mi ne zcela sedlo natahování jednoho prvku hlavní dějové linie. Na rozdíl od některých jiných mi však naopak nevadilo posunutí příběhu dál a závěr (který je ze všech závěrů ve stylu SPOILER "za dva roky" KONEC SPOILERU nejlepší, co jsem dosud viděl). Od začátku jsem obdivoval postavu babičky (pravděpodobně v hercích na ČSFD neuvedená Kim Young-ok), kterou jsem milovat už v BBF. Yun Eun-hye jsem viděl poprvé a líbila se mi (kromě jiného: živelnost, styl, jakým konzumuje potravu, atd.) její opravdovost, s jakou by si ji člověk klidně s klukem spletl. Přestože je to už můj čtvrtý asijský seriál gender-bender, zde jsem poprvé viděl vyznání lásky, při kterém SPOILER se jedna strana domnívá, že se jedná o vyznání homosexuální (současně si nevybavuju, kdy jsem viděl, aby holka poklekla před klukem, vytáhla prstýnky a požádala ho o ruku) KONEC SPOILERU. Prostě, přestože jsem si v polovině říkal, že dovedu předvídat a scénář me maličko nudil, na konci se mi to nedělo. Některé osudy a příběhy byly maličko pohádkové, jiné až smutně realistické. Ze života. Finální pocit: 5*. 1) Doopravdy je to jiný seriál, než, co jsem dosud viděl. 2) Hlavní hrdinka měla v jednu chvíli (scéna, ve které vyjde před dům v šatech a namalovaná) doopravdy neuvěřitelnou pecku :). 3) SPOILER Poslední díly jsem byl velmi šťastný, že ty dva vidím konečně spolu, takže jestli tam doopravdy byly nějaké nelogičnosti, neuvědomoval jsem si je. KONEC SPOILERU ■ Výroba kávy se mi líbí :). ■ P.S. Artemis2: Díky! ■ Při druhém vidění mě napadá samostatná analýza na téma "nohy". V tomto seriálu se ve zvýšené míře pohybují postavy naboso. Kombinace košile, džíny, bosé nohy - no nevypadá to dobře? Sexi? Uvolněně? Pozice ležícího člověka, komíhajícího nohama (několikrát se v seriálu vyskytuje), znázorňuje ještě větší uvolnění, odložení bariér, má skrytý sexuální význam. V jednom z dílů například leží sestra Go Eun Chan na břiše, komíhá nohama ve výšce, podstatnou část záběru zabírají její holá chodidla. Není to však přehnané. Kdyby to byla reklama v televizi, je snahou dosáhnout nejvyšší čistoty těchto chodidel, zde jsou však zobrazena přirozeně. Ne vyloženě špinává, ale ani nepůsobí, jako právě z pračky vytažená. Tvůrci seriálu evidentně věděli, co dělají :). ■ Po druhém shlédnutí potvrzuji 5* a zařazení seriálu mezi mé nejoblíbenější. Líbilo se mi od začátku až do konce. ■ MV "Lalala, It's Love": http://www.youtube.com/watch?v=chX0HiGcPYU ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Perfektní komický začátek, vtipné poznávání se a úžasný romantický střed. Atmosféra kavárny byla perfektní a po pár hodinách jsem se tam cítila jako doma. Trošku mi ale chyběla nějaká vlezlá hudba pro dramatické situace. Yu Gong si mě maximálně získal. Ještě ve 14. epizodě jsem byla rozhodnuta, že se přikloním k nejvyššímu hodnocení, tedy za předpokladu skvělého konce. Ten mě ale taaaak moc zklamal, že dávám sotva (!!!) 4*. Ráda bych zapomněla na dva poslední díly a uchovala si tak pěknou vzpomínku na Coffee prince... trrr, jsem tak naštvaná! ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tak, abych to odůvodnila - proč plný počet: 1. hvězda: je to mé první setkání s jihokorejským dramas. 2. hvězda: je to úžasná oddychovka, která vás neobtěžuje zapínáním mozku a případným vyhledáváním v knihách či v Googlu. 3. hvězda: je to vtipné. 4. hvězda: na rozdíl od produkce jistých zemí není seriál zbytečně natahován a vyplňován naprosto stupidními dialogy. 5. hvězda: skvělí herci, hlavně Eun-hye Yun. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama