Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 1

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pěkně tu tato malá bojůvka dostává na prdel, jen co je pravda. Ovšem i přes mé nízké hodnocení si nemyslím, že je to úplně zcela oprávněné. Jasně, těch negativ by se tu našlo fakt hodně, ovšem u většiny z nich by se dalo použít kontraslůvko ALE. Třeba zápletka. Ano, je primitivní, hloupá a těžce profláknutá. Kolik ALE jiných akčních trháků se může chlubit originálním, promyšleným a scénaristicky vybroušeným dějem. Minimum. Herecké výkony na úrovni divadelních ochotníků? Také ano. ALE chtějí oni sami v těchto filmech získat uznání odborníků za svůj dramatický výkon. Chce divák v těchto filmech vidět oscarové "velikány". Já jsem přesvědčen, že všichni zúčastnění chtěli předvést své bojové umění, svá vypracovaná těla, své charisma a sympatie. Bohužel, třeba takový Chris Klein už je vážně totálně v hajzlu a sledovat ho jak v akci tak i mimo ní je neskutečné utrpení, ale taková Kristin Kreuk, nebo ověření Neal McDonough či M. C. Duncen jsou v pohodě snesitelní a zábavní. Ovšem všichni by si měli především uvědomit , že Street Fighter je hlavně o soubojích a těch je tu jednak hodně, jednak jsou choreograficky na dost vysoké úrovni a jednak i veškeré souboje a akční scény jsou nasnímány velmi zábavně, plné energie a štávy a mě moc bavili. Cokoliv jiného tu divák pak sice může hledat a nutno přiznat, že bude hledat zbytečně, já jsem ale přesvědčen, že to co nabídnout tento film ve výsledku mohl, to nabídl, a to v docela solidní a zábavně koukatelné kvalitě. Každopádně, je to béčko jako byč, se vším všudy! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zas tak strasny to neni, proste stupidni akcni becko na jedno skouknuti. Mame tu mizernej pribeh a prvni pulhodinu, nez se konecne zacne neco dit, je to fakt silnej opruz. Mame tu sice nijak se neztrapnujici, ale zaroven ani nic moc nehrajici herce a Kristin Kreuk uz bohuzel zdaleka neni takova kocka jako kdyz se motala po Smallvillu. No a mame tu souboje, kerejch je sice dost a choreografie neni uplne spatna, ale bohuzel je to stupidne sestrihany. Tesil jsem se na souboj Duncana, kterej je fakt hrozna hora a hlas ma, ze by moh namluvit transformery, ale bohuzel absolutne nic nepredvede. Takze celkove nicim moc zajimavy, ale zaroven ani nijak moc nudici becko, ale "prvni dil" se mi libil daleko vic. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to blbé béčko, jednoduché, které nemá moc dobré postavy, ale nemyslím si, že by to bylo až tak hrozné. Prostě takový klasický americký průměr, který vám vůbec nic nedá, ale když u toho vypnete, tak se možná i budete trochu bavit. Já jsem u toho rozhodně nijak netrpěl a sem tam jsem se i pousmál. ()

Mickalle 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy jen za to,že to nebyla nuda,jinak všechno špatně. Největší kung fu borec dostává od každýho po tlamě, rádoby vtipný policajti, furt oblíklí na diskotéku, Chun-Li umí lítat a je imuní vůči olovu atd atd atd.... ale docela jsem se celkem i nasmál :D, kdybych měl hodnotit čistě filmově,tak je to o jeden stupeň horší než odpad :o) ()

Mishqo odpad!

všechny recenze uživatele

akože videl som už aj horšie filmy ale aj toto ma dobre ďaleko čo i len od podpriemeru...proste tragický film (nemyslím tým smútok) od castingu cez scenár až po vizuálne efekty...strašne amatérska práca...ale nech sa snažím ako sa snažím neviem prísť na nič čo by som aspoň trochu vyzdvihol...a tak predsa len ma niečo napadlo = tak seriózne sa to tvárilo že to bolo až komické =D ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Kristin Kreuk se kvůli roli ve filmu vzdala svého působení v seriálu Smallville (od r. 2001). (Conspi)
  • Ve scéně na pohřbu jsou všichni oblečeni v černém. Čínskou tradicí je však obléci se do bílé, která je místním symbolem smrti. (Conspi)
  • V úvodní scéně lze vidět letadlo přistávající na letišti Kai Tak a poté i výškovou budovu IFC Two tower. Ta byla však dokončena až v roce 2006 a letiště bylo uzavřeno ještě o 8 let dříve. (Conspi)

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama