Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Pěkná zábavná komedie. Ryan Reynolds v hlavní roli byl suprovej, taky je to zkušený herec, co si budeme povídat že. V tomto zrovna na něj netypickém žánru dramatické komedie, se ukázalo, že když chce udělat nějakou tu srandičku, tak umí a umí to perfektně. Já osobně jsem se u nějakých scén řezal smíchy jako malé děcko, což jsem byl rád, protože jsem to od tohoto filmu nečekal. Sice některé stránky filmu byly očekávatelné, ale i přesto se mi film líbil. ()

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Ak niekto žije spôsobom naznačeným v Teórii chaosu, tak pre mňa osobne predstavuje neskutočného, nereálneho magora. Pretože počnúc začiatkom a končiac koncom je tento film len vykalkulovaná nereálna hlúposť, kde je všetko zo života. Zo života z palca vycucaných uspávajúcich vankúšikov pre dôverčivých. Tu nič nie je tak, ako je. Tu sa to len všetkými silami snaží divákov o tom presvedčiť. Pravdivostná hodnota tohto umeleckého diela je limitne blízka televíznym novinám, či rôznym súťažiam o superstar. ()

Reklama

Pollock 

všechny recenze uživatele

Začátek se tváří jako teenagerovská komedie, kterou už jako bych někde viděl. Svatba, všichni jsou šťastní, všichni se mají rádi – nebo nemají….? V mladém ženichovi začne hlodat nejistota, hlavně potom, co mu jeho nastávající oznámí, že byla asi týden s nějakým Jackem (s někým koho zřejmě její budoucí manžel zná a koho nemůže překousnout..) Přemýšlí zda ze svatby neuniknout, když ho v hale odchytne otec nevěsty (Ryan Reynolds) a donutí ho vytáhnou kartičku s nápisem TALK Poté začne vyprávět svůj životní příběh lásky. Dál už se celý příběh odehrává v minulosti otce nevěsty. Příběh se tváří trochu jako drama, ale můžu říct že v některých scénách jsem se dost bavil a hlavně jak bylo v závěrečných titulcích , tento příběh vypadá velmi chaoticky až neuvěřitelně, ale může se stát skutečně každému… vcelku souhlasím…. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Teorie chaosu mě bavila, protože přivedla spoustu chaosu do praxe. Film navíc přináší i poučení, že pokud si dva a více lidí mezi sebou dostatečně nevydiskutují sporné situace, může to vést až ke koupi brokovnice a pak se už diskutuje velmi obtížně, pokud se vůbec diskutuje. Nenudil jsem se, netrpěl jsem a slušně jsem se bavil. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No dlouho jsme přemýšlel zda to bude za 4 nebo za 3... nakonec volím tu horší variantu.. Film o mé oblíbené teorii mne nadchnul, že jsme věřil v atak na 5 hvězd (jako můj oblíbený film Osudový dotek)... ale.. ale... někde se stala chyba. Začalo to asi trapnou diskuzí o pojmenovávání mužství pak se to začalo zvedat tím časovým posuvem (už jsme cítil teorii chaosu), ale co se z toho pak stalo.. takové absurdní spojení porodnice a nějaké běhny... nevím nezaujalo. Naopak potěšil obrat z toho kdo je nenáviděn a doprošuje se odpuštění na toho kdo nenávidí a je prošen o odpuštění. Tak jako tak jsme čekal více a dávám pouze 3z5 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama