Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která ovšem v polovině nabere takové obrátky, že to hlava nebere. Ryan je klasicky skvělý (scéna na útesu), jinak je to ale průměrná nízkorozpočtová komedie, která nijak neoslní a po pár dnech si nevzpomenete. Škoda toho konce, protože tam už je toho sentimentu až moc, jinak jsme se bavili opravdu slušně. "Sebevraždu? VRAŽDU! Já tu páchám vraždu, ty idiote!" ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Totálně peckoidní tak-trochu-situační komedie říznutá silným dramatem. V jednu chvíli dokáže Siega ždímat nervy a nechat diváka vyjeveně civět dojetím, o chvíli později přichází sympatický úsměv a uchechtnutí nad dalším vrstvením příběhu. Když navíc musí člověk pořád myslet na to, že je to vlastně celé koncipované jako rada jednoho poznamenaného chlapa druhému, který se chystá do podobné situace (ach, to ženění) vrhnout po hlavě, je to k popukání. Nemohu jinak: tohle je další Reynoldsovský film, který si ode mě odnáší maximální hodnocení. Myslím, že filmy, které zaujmou, pobaví a poučí jsou neocenitelné... ještě že máme ty hvězdičky! Ryane, vítej v mých oblíbených hercích, chlape. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale no tak. Tahle snůška povrchních rad s naprosto nesympatickými postavami (všemi, od začátku), to koho a proč napadlo natočit? Teorie chaosu je sama o sobě jistě zajímavá, ale ne v tomhle nudném filmu. (A mimochodem, kluk, který si vezme holku, co se týden před tím válela s jiným borcem 14 dní, je u mne pitomec.) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie? Řětězec komických situací? Dělají si všichni srandu, nebo jsem jen já takovej cíťa :). Já si zkrátka nemohu pomoci, ale na mě Teorie chaosu zapůsobilo především jako hodně emotivní drama, kde jsem neměl po celou dobu ani na vteřinu nutkání se alespoň jen pousmát a spíš jsem jen valil oči, jak drsné a nemilosrdné životní situace musel hlavní hrdina řešit, aby se nakonec do těch šílených potíží a marastu dostali i ostatní postavy. A finálový happy end mi už příliš neubral z výsledného dojmu, že tohle vážně prdel nebyla. Bohužel, na to, jak ale byla Teorie chaosu dramatická a plná emocí, pravě ony emoce nebyli zpracovány příliš zdařile, občas na mě některé momenty sice zapůsobily silněji a pozitivněji , ale jako celek to ve mě vyvolalo spíše chladnější dojem. Jinak obsazení Ryana Reynoldse do hlavní role byla asi sázka na jistotu, je to sympaťák, ženským se líbí, hrá také umí, takže proč ne. Zato ostatní herci byli dost nevýrazní, Emily Mortimer ani Stuart Townsend nejsou žádní tahouni a ani jeden filmu moc nepřidali. Já mám prostě z Teorie chaosu smíšené pocity, rozhodně v mých očích působí úplně jinak než to cítí ostatní diváci, rozhodně nejde ani o krapet zábavnou podívanou, ale jako drama to zas nemá ty správné parametry a vlastně ani účinky. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Když je mládí v trapu a do důchodu daleko a vy, ať uštvaný kariérista či věčně hodná holka, zjistíte, jak málo jste toho doposud dokázali, porovnávaje přitom s tím, v kolik jste dávno před vyrašením prvního sekundárního pohlavního znaku doufali, přišel čas nasměrovat svou zmatenou duši vhodným směrem. Můžete začít motivačním seznamem 10-ti položek a méně, navázat objevením své krajiny srdce za přispění osoby zkušenější, aprobované udělovat životní lekce řízení. Nemusíte plánovat rovnou útěk do divočiny, abyste zjistili, že existují lidé, kterým na vás záleží a kteří umí ocenit vaší jedinečnost, váš dar od Boha. Až tuhle sebepoznávací cestu zdárně absolvujete, dosáhnete vnitřní harmonie a ve věcech doposud nejasných budete mít naprosto osvětleno, můžete se spokojeně uvelebit do houpacího křesla, zalít si misku vloček a předat nastřádaná moudra své budoucí generaci. Přeji vám i sobě hodně štěstí. Apendix: Chaos Theory je milý film. 75% Zajímavé komentáře: genetique, Jordan, Orthank ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama