Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi docela dost líbil. Humor byl sice místy mírně jednodušší, ale přesto mě k mému překvapení dokázal hodně pobavit. Po sérii eskapád však přichází vážná pravda, hlavní postava začíná bláznit a já se zas od té chvíle (naháč na stadionu) postupně přestávám smát. Nakonec se z nevyrovnané tragikomedie vyklube banální rodinný romanťák s „velkým“ poselstvím, což mě vzhledem k nemalému potenciálu tématu a slušným hereckým výkonům Ryana a Emily (navíc ta pasáž v červených šatech…) dost mrzí. Za mě to bude pouze lepší průměr. „Proč mám mokrej polštář?“ –„Dvě a půl hodiny jsi brečel ze spaní. Fňukal jsi jak nějaká malá holka. Bylo to jak v levným erotickým filmu. Žádný uspokojení a smutek.“ ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si chtěl pustit chvíli před státnicemi v naději, že se příjemnou formou ještě trochu naučím. Trochu mě zklamalo, že ne:). Film sice podstatu teorie chaosu v posledních minutách nastíní, ale to je tak vše a celý se točí kolem nešťastných náhod a jedné velké lásky, do toho trochu kvalitního vtipu. A já můžu říct, že jsem udělal dobře, že jsem si to pustil až dnes, ale je to opravdu krásný film. ... Co je to? Tvá dcera. Takhle brzo nemám dceru, ať je to cokoliv zabij to. ... Co chcete lovit? Kachnu. Kachnu? Ano, obrovskou kachnu. Používáte maskování? Ne, rád bych to vyřešil tváří v tvář. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Venku panuje CHAOS! Stanovme si priority a neřiďme se pudy!!!!..... Film, který potvrzuje teorii, že Bůh chtěl na Zemi chaos, proto stvořil ženu. Jestli tohle víte, není nutné film vidět. Ledaže by jste věřili, že za vším chaosem stojí LÁSKA! V tom případě je to film pro vás! První půlka tragikomická a ta druhá ve znamení posmutnělé dramatiky. Prostě manželství, ženský a láska. Co Vám mám říct víc! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Přátelé mi říkají ,,CHRONOMETR“. 2.) Můj život se řídí podle předem připraveného seznamu. 3.) Právě jsem se dozvěděl, že mám navíc chromozom X. 4.) Mám rád filmy, kde láska zvítězí nad lží a nenávistí. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další komedie, které k tomu nadprůměru stačí poměrně málo. Jedná se zde totiž o docela normální existencionální problémy člověka středního věku, který svůj příběh vypráví budoucímu manželu "jeho" dcery. Takže něco v rámcové kompozici jako HIMYM. A zároveň se zde jedná o podobnou změnu přístupu jako v Yes Manovi. Ale co si budeme povídat Teorie Chaosu se nemůže rovnat ani s jedním výše zmíněným dílem. Jinak je to ale příjemná rodinná komedie, kde mi moc neseděl Ryan Reynolds ( přeci jen Green Lantern bude pro něj lepší role snad) a zároveň by zde mohlo být více Sarah Chalke a také ten konec by nemusel být až taková slaďárna. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Začátek se tváří jako teenagerovská komedie, kterou už jako bych někde viděl. Svatba, všichni jsou šťastní, všichni se mají rádi – nebo nemají….? V mladém ženichovi začne hlodat nejistota, hlavně potom, co mu jeho nastávající oznámí, že byla asi týden s nějakým Jackem (s někým koho zřejmě její budoucí manžel zná a koho nemůže překousnout..) Přemýšlí zda ze svatby neuniknout, když ho v hale odchytne otec nevěsty (Ryan Reynolds) a donutí ho vytáhnou kartičku s nápisem TALK Poté začne vyprávět svůj životní příběh lásky. Dál už se celý příběh odehrává v minulosti otce nevěsty. Příběh se tváří trochu jako drama, ale můžu říct že v některých scénách jsem se dost bavil a hlavně jak bylo v závěrečných titulcích , tento příběh vypadá velmi chaoticky až neuvěřitelně, ale může se stát skutečně každému… vcelku souhlasím…. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama