Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Jordan 

všechny recenze uživatele

čakal som viac humoru a niečo . . . neviem to definovať . . . viac "výnimočné" ako len takúto nie veľmi originálnu variáciu na . . . podobné filmy, idúcu v overenej a poslednými rokmi preverenej koľajničke "pseudo-nezávislých filmov", na druhej strane je to film pomerne úprimný, pretože nemám pocit, že by si sám sebe a svojim divákom nahováral, že chce byť niečo viac, niečo extra; ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná vztahovka se skvělým Reynoldsem. Drobný vtípek manželky odstartuje sérii brutálních průšvihů, nečekaných zvratů i odhalení v tak přirozeném a dobře plynoucím podání až se tomu nechce věřit. Plány jsou k ničemu, na nic se nedá připravit a je třeba o všem pochybovat a připravit se na to co vás ani ve snu nenapadlo. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem malinko průšvih plný nudy, ale nakonec tahle jednohubka fungovala téměř perfektně. Zřejmě by mohla být ještě zkrácena o zbytečný prolog a epilog, ale pihy na kráse se akceptují. Najít dobrý film s Raynem Reynoldsem je čím dál větší dřina a přitom je to takový charismáč. Teorie chaosu je ovšem příkladem toho, že když se trefí do role, umí být Reynolds vynikající. První půlka příběhu hraje spíše na veselou a švihlejší notu. No a sedla mi malinko víc. Ovšem jen proto, že měla čas na to chrlit nápady, ve druhé už je potřeba celý příběh nějak uzavřít. I to se podařilo, i když už ne s takovou parádou. Velmi milé překvapení. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie? Řětězec komických situací? Dělají si všichni srandu, nebo jsem jen já takovej cíťa :). Já si zkrátka nemohu pomoci, ale na mě Teorie chaosu zapůsobilo především jako hodně emotivní drama, kde jsem neměl po celou dobu ani na vteřinu nutkání se alespoň jen pousmát a spíš jsem jen valil oči, jak drsné a nemilosrdné životní situace musel hlavní hrdina řešit, aby se nakonec do těch šílených potíží a marastu dostali i ostatní postavy. A finálový happy end mi už příliš neubral z výsledného dojmu, že tohle vážně prdel nebyla. Bohužel, na to, jak ale byla Teorie chaosu dramatická a plná emocí, pravě ony emoce nebyli zpracovány příliš zdařile, občas na mě některé momenty sice zapůsobily silněji a pozitivněji , ale jako celek to ve mě vyvolalo spíše chladnější dojem. Jinak obsazení Ryana Reynoldse do hlavní role byla asi sázka na jistotu, je to sympaťák, ženským se líbí, hrá také umí, takže proč ne. Zato ostatní herci byli dost nevýrazní, Emily Mortimer ani Stuart Townsend nejsou žádní tahouni a ani jeden filmu moc nepřidali. Já mám prostě z Teorie chaosu smíšené pocity, rozhodně v mých očích působí úplně jinak než to cítí ostatní diváci, rozhodně nejde ani o krapet zábavnou podívanou, ale jako drama to zas nemá ty správné parametry a vlastně ani účinky. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl pro mě moralistu (pokud jde o partnerské vztahy) naprosto šokující (avšak pro znalce znající dobře ženy a „aktivní“ dívky na prahu dospělosti .. tak to asi zas tak moc šokující není) statistiku, kolik otců vychovává a má za své vlastně úplně cizí dítě .. dítě, které není biologicky jeho, ale on to samozřejmě vůbec neví .. proradné ženské plemeno, však už ta středověká církev moc dobře věděla, proč prohlásila ženské lůno za nástroj ďábla a ženy samotné za nečisté .. možná proto se kněží ve velké míře vyhýbali mladým dívkám a zneužívali raději chlapce … tohle je drsný, uznávám … jde o moc dobrý filmový příběh .. dosti hořký, protože je odkoukaný ze života .. naštěstí s krásným závěrem, kdy „nevlastní“, ale přesto dcera, pomůže svému „pravému“ tátovi najít cestu, jak a kam jít (potom strašným a pro něj šokujícím odhalení) v životě dál … mimochodem, naprosto skvělá je Emily Mortimer … ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama