Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

kepiash 

všechny recenze uživatele

Začátek je sice trochu pomalejší, ale jakmile Frank naplno rozjede svojí "teorii chaosu" (trošku ve stylu Carreyho Yesmana), už je zábava v plném proudu. Líbilo se mi, že se onu šokující informaci dozvídáme spolu s ním, přičemž jak k tomu došlo odhaluje příběh později. Situaci tak prožíváme nejdříve s hlavním hrdinou, ale později můžeme sympatizovat i se Susan a Buddym. Film tak působí nezvykle věrohodně a lidsky. Jde zkrátka o příjemný filmový zážitek, čemuž nemalou měrou přispívá i výborný Reynolds. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Situácia na začiatku a konci filmu je podľa mňa úplne zbytočná. Reynolds je tam akože o 15-20 rokov starší, podobne aj Emily Mortimer, no nejako to na nich nie je vidieť. Ak by sa vystrihlo prvých a posledných 5 minút filmu, vôbec by to neublížilo a nechýbalo. Inak je to ale vkusný snímok s vtipnými situáciami, predovšetkým tie s kartičkami stáli za to. Reynolds tu herecky prevyšuje všetkých. ()

Reklama

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Pěkná zábavná komedie. Ryan Reynolds v hlavní roli byl suprovej, taky je to zkušený herec, co si budeme povídat že. V tomto zrovna na něj netypickém žánru dramatické komedie, se ukázalo, že když chce udělat nějakou tu srandičku, tak umí a umí to perfektně. Já osobně jsem se u nějakých scén řezal smíchy jako malé děcko, což jsem byl rád, protože jsem to od tohoto filmu nečekal. Sice některé stránky filmu byly očekávatelné, ale i přesto se mi film líbil. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další komedie, které k tomu nadprůměru stačí poměrně málo. Jedná se zde totiž o docela normální existencionální problémy člověka středního věku, který svůj příběh vypráví budoucímu manželu "jeho" dcery. Takže něco v rámcové kompozici jako HIMYM. A zároveň se zde jedná o podobnou změnu přístupu jako v Yes Manovi. Ale co si budeme povídat Teorie Chaosu se nemůže rovnat ani s jedním výše zmíněným dílem. Jinak je to ale příjemná rodinná komedie, kde mi moc neseděl Ryan Reynolds ( přeci jen Green Lantern bude pro něj lepší role snad) a zároveň by zde mohlo být více Sarah Chalke a také ten konec by nemusel být až taková slaďárna. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si chtěl pustit chvíli před státnicemi v naději, že se příjemnou formou ještě trochu naučím. Trochu mě zklamalo, že ne:). Film sice podstatu teorie chaosu v posledních minutách nastíní, ale to je tak vše a celý se točí kolem nešťastných náhod a jedné velké lásky, do toho trochu kvalitního vtipu. A já můžu říct, že jsem udělal dobře, že jsem si to pustil až dnes, ale je to opravdu krásný film. ... Co je to? Tvá dcera. Takhle brzo nemám dceru, ať je to cokoliv zabij to. ... Co chcete lovit? Kachnu. Kachnu? Ano, obrovskou kachnu. Používáte maskování? Ne, rád bych to vyřešil tváří v tvář. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama