Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúspěšný producent a scénaárista Vic de salvo se několik let snaží prorazit se svými pořady na obrazovky do nejrůznějších televizních společností. Malým podvodem se dostává do televize MBC a za přispění Francine,která pracuje ve firmě zabývající se sledovanosti televizních pořadů se pomalu ale jistě dostává do podvědomí amerických diváku a kolotoč showbyznysu se roztáčí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Od pohledu na obal dvd bylo jasné, že se nejedná o žádnou novinku ;-) ale opět můžu poděkovat Levným Knihám za dobrou koupi. Komedie vesměs humorná na svoji dobu dosti odvážná – dle mého názoru. Danny „obr“ Devitto je komediant a já jeho humor snáším dobře i ve větší míře, sympaticky zahraný šofér, krásně zahrané společnice - lačné po penězích…Ratingy se zvedaly, i když nečestně. 7/10* ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Škdoa,že se jednalo o televizní film,protože to mohla být lepší pecka. Tak zůstávám u průměrného hodnocení,samotný Danny je zábavný i jeho herečtí kologové. Bohužel ten televizní projekt nedosáhl toho čeho jsem u Dannyho zvyklej. ()

Reklama

Reklama