Reklama

Reklama

Co je lepší než Krvavá hostina 2: Masakr? Přece třetí chod hororové série s názvem Krvavá hostina 3: Šťastný konec, ve které se vrací původní autorské a režijní obsazení. Ani tentokrát nepřijdete o gejzíry krve v nekonečných řežbách s mutanty. Lidožravá monstra jsou stále při chuti a těm co zbyli, jako třeba Biker Queen, Bartender nebo wrestler Lightning, se smůla lepí na paty. Je tomu tak ovšem jen do chvíle, kdy se zjeví záchrana v podobě tajemného karatisty mistrně ovládajícího svůj nůž. Ten evidentně dokáže ty bestie zkrotit. Děsivé scény, kterými je film nabitý, vás budou pronásledovat i ve snu. Krvavá hostina 3: Šťastný konec je nervydrásající podívaná s koncem s velkým K. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (137)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho masakrálního. Zatímco u jedničky jsem se dobře bavil a dvojka je totální kravina, tak Šťastný konec je přesně někde uprostřed. Ale přece jen je podobnější prvnímu dílu. Dokáže pobavit těmi nejšílenějšími nápady a nic pro ni není tabu. Ale i tak si autoři neodpustili pár nudnějších míst, které jsou až trapné. Ještě že jich není tolik jako v předchozím díle. Co je ale horší, vrací se i ,,matka" motorkářského gangu. A bohužel má docela tuhý kořínek. Bohužel proto, že je opravdu neuvěřitelně nesympatická. Naštěstí to vykompenzuje bojovník Jean Claude Segal nebo dementní (falešný) prorok. Když si připočtete další kvantum šíleností, typických pro tuto trilogii, vyjde Vám zábavná podívaná, u které se člověk parádně odreaguje. Ale myslím, že tři díly jsou tak akorát a že už by měli tvůrci přesunout svou pozornost přece jen jiným směrem. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak u některých scén jsem přímo ječel smíchy. Pár chybek tu je, ale jde především o zábavu ne? Takže věčná škoda, že některý z mamlasů opět dal na konec filmu debilní blikání. Za to bych někomu rozkopal prdel. Už tak šlo půl filmu vidět houby, a nakonec to ještě rozblikali. I přes to se klidně podívám zase. **** A PŮL ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Tam kde dvojka zkončila,trojka začala.Bohužel však už se na tempo jeho předchozího dílu moc nenapojila.Nasazení nových hrdinů(ikdyž se tam teda ani jeden moc dlouho nezdrží :)) mi přišlo jako uplná zbytečnost...Ani to gore už není tak mega brutální jako ve dvojce,iale to určitě neznamená,že stojí za prd.Celkově pěkně uzavřená serie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Povedený horor. Potřetí, a asi i definitivně naposled, (i když kdo ví) Johnu Gulagerovi hráblo, a to, co před lety začal v jednom zapadlém baru v poušti, se rozhodl nyní zakončit v podzemní stoce v zapadákově obsazeném krvežíznivými bestiemi, co to rády dělají černochům do zadku. Ano, čtete správně, i taková bizarní scéna se objeví ve třetím dílu a nebude zdaleka jediná, kterou dostane divák naservírovanou, protože postav je dost a není vůbec jisté, v jakém pořadí budou umírat. Jen je jisté, že já se bavil dobře a v okamžiku, kdy se na scéně objevil bijce Shitkicker (John Allen Nelson) nebo postava jménem Jean-Claude Segal (Craig Henningsen), nebylo co řešit a Gulager a spol. byli zralí na svěrací kazajku. Jenže to by bylo škoda, protože tohle hodně krvavé a hodně bizarní představení funguje o dost lépe než ve dvojce, a když je to horor, tak to má být horor, a tohle třetí díl do puntíku naplnil. No a nějaké to bizarní "překvápko" na konec rozhodně nechybí. Hanna Putnam bude rozdrcena obřím robotem. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Asi né tak dobré jako druhý díl, ale stále se jedná o velmi slušnou zábavu plnou nejrůznějších postav, které byste v daný okamžik zcela jistě nečekali. Všude spousta krva, pár zvrácených momentů. No já si nemohu stěžovat na nedostatek zábavy. Trošku mi ve filmu překážel úsek těsně před závěrem, kdy se v kanále pořádá La diskotéka a nedá se říct, že by pod nepříjemně blikajícími světly bylo něco více vidět. Myslím, že ze sebe ty 3* nějak dostanu. Sestava hrdinů je opět pěkná a děj má ještě prudčí spád. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Když na začátku filmu opustí skupina budovu, tak si dívka s červenýma vlasama vezme ze země koženou bundu a začne si ji oblékat. Později, když skupina vchází na policejní stanici, si ji stále obléká. (Duoscop)
  • Feťák Hobo, ktorý bol zatvorený vo väzení, dostal nakladačku od šéfky motorkárskeho gangu v čase 12:42, kedy následne neudržal svoju stolicu a vylúčil ju do nohavíc. Neskôr na jeho nohaviciach nebolo po vylúčení exkrementov ani stopy. (DJ Rocco iNc)
  • V scéne, keď šéfka motorkárskeho gangu mláti starého feťáka vo väzení, je vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama