Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake Mitchell je neslyšící po zánětu, kterým trpěl v šestnácti letech. Přesto se s úspěchem věnoval se svou snoubenkou Corinne Kennedyovou profesionálnímu tanci. Hudbu vnímal podle vibrací. Rozešli se poté, když si Corinne našla přítele. Corinne dnes působí jako porotkyně v tanečních soutěžích. Jake učí na taneční akademii. Je pozván na besedu do jedné školy, kde učí Jessica Donovanová. Jessiku učení moc nebaví, ale tanec má ráda. Má před svatbou s Kentem Krandelem. Kenta nezajímá nic jiného než obchodování v oboru IT. Je workoholik. Jake pozve Jessiku s Kentem na soukromou lekci do akademie. Kent, který neustále telefonuje se svými obchodními partnery, na lekce chodit nechce, Jessica je však nadšená a chodí pravidelně na taneční lekce s Jakem. Jessica se chce přihlásit na některou z nižších soutěží. Jake jí navrhne, aby se přihlásili do profesionální mistrovské soutěže. Oba pilně trénují a nacházejí v sobě zalíbení. Kent jí to vyčte a oba se pohádají. Jessica mu řekne, že nemají nic společného, a rozejde se s ním. Corinne přichází za Jakem, chce se k němu vrátit a přemlouvá ho, aby znovu začali soutěžit... (TV Prima)

(více)

Recenze (48)

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Práve som tento film dopozeral a chcel som si ísť už lahnúť a nechať si hodnotenie na ráno, ale do rána by som zabudol o čom to bolo, ale už asi o 15 minút si na tento film ani nespomeniem. Išiel som ho pozerať s tým, že to nemôže byť až také zlé ako je to hodnotené, veď čo sa dá pokaziť na céčkovom tanečnom filme v ktorom hrá sympatická Amy Smart, Ale opak je pravdov! Začiatok celkom dobrý, hluchý tanečník to tu ešte nebolo, bolo to pekné a mohlo to byť zaujímavé. Všetko však išlo z minúty na minútu dole vodov. Najviac ma nahneval ten hlúpy scenár a príbeh filmu. Zvyčajne nezvyknem byť tak ý pesimistický k hodnoteniu, ale čakal som oveľa viac ako mi ten film dal. Vlastne nedal mi vôbec nič a ešte naopak zobral mi hodinu a pol, ktorá sa mi už nikdy nevráti. Dlho som rozmýšľal čo také si pustiť a pustil som si asi to najhoršie. Jednoznačne najhoršie natočený tanečný film. Tá jedna hviezdička je za choreografiu tancov. A nakoniec to hodnotenie sa mi už nezdá až také zlé (35% - 45%) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi nesednul. Mohl za to naprosto předvídatelný děj, na kterém jsem pořád hledala nějaké mouchy. Hudební složka mě taky zrovna moc nenadchnula. Já jsem měla pořád pocit, že ten taneční styl se k té muzice nehodí.Taneční filmy mám hodně ráda a dokážu si je krásně užít. Ale tento k nim patřit nebude. Neměl tu správnou šťávu, která k takovým filmům patří.Nic s tím neudělali ani Amy Smart a Billy Zane,kteří jsou ozdobou tohoto filmu. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Horečka jedné noci o Swingu. Tak kdo je lepší, Jess nebo Kent ? Každý má totiž svoje zájmy a to hodně rozporuplné, i když jsou snoubenci. Tanec, tady konkrétně Swing jim však zamotá celý život....čemu dát přednost ? Tanci nebo lásce. Nakonec jsem byl mile překvapen, sedal jsem si k dvd s tím názorem, že to brzy vypnu, protože mně to nebude bavit. A světe, div se, já to dokoukal až do konce a fandil jsem obou aktérům. Docela milí filmeček na nedělní večer. Až na ten konec to bylo docela solidní. Dám tři hvězdy, ale myslím tak na 50% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jediný místo, kde mám moc nad svou hloupostí, je taneční parket.." ;) Myslím, že není třeba tuhle repliku parafrázovat ani směrem k tomuhle kousku kanadského mistra teenagerovských filmových hyper(ch)canců Roberta Iscovea, ani směrem celého tohoto bizarního žánru, který by se dal snadno definovat jako lobotomizovaná romance, kde ke spokojenosti cílové divácké skupiny postačí pár vysvalených a vysolárkovaných latentních homosexuálů typu Justina Biebera a průměrné choreo.. Co taky jiného čekat, když předem víte, že se bude tančit, krasobruslit nebo provozovat jiné podobné zvrhlosti..;) Iscove jako rutinér nicméně nemůže urazit, stejně jako Billy Zane ve své tisící variaci na padoucha či pana AntiBožského, kam dnes s naprostou samozřejmostí už řadíme i workoholiky.. Když Amy Smart znovu vypadá tak rozkošně a je to celé tak příjemně odlehčené, není co řešit.. A snad si i nakonec pár diváků vyhraje s myšlenkou přihlásit se do tanečních..;) ()

Oňďo 

všechny recenze uživatele

Neviem či sa to zdá iba mne ale tento film mi pripadal na chlp rovnaký s poľským filmom Love and Dance (2009) až na pár rozdielov .. A to sú že v americkej verzii bola Amy Smart učiteľkou a Tom Malloy profesionálny tanečník .. a v poľskej verzii to bolo zase tak že Izabella Miko boal reportérkou a Mateusz Damiecki zase mladí chalan ktorého baví tancovanie .. A to ostatné bolo na chpl rovnaké .. Prvá polovica filmu bola pre mňa dosť nudná ale po 3/4 hodine to bolo o tom o čom to malo byť .. O Láske a o tanci .. :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech Albuguergue a Philadelphia. (Terva)

Reklama

Reklama