Reklama

Reklama

Phineas & Ferb

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2007–2015), 49 h 25 min (Minutáž: 11–45 min)

Hrají:

Vincent Martella, Ashley Tisdale, Thomas Brodie-Sangster, Jeff "Swampy" Marsh, Caroline Rhea, Dan Povenmire, Dee Bradley Baker, Barry Bostwick, Tim Curry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(222)

Poprvé na DVD uvidíte filmy Nejlínější den v životě a Léto patří nám všem, u kterých se královsky pobavíte. Je letní slunovrat, nejdelší den v roce, a Phineas a Ferb si ho chtějí ještě prodloužit, a tak se rozhodnou, že obletí celý svět, budou sledovat slunce a domů přijedou těsně před soumrakem. „To není možné,“ řekne na to Buford, ale oba neohrožení hrdinové dokáží, že opak je pravdou. A tak začíná cesta, během níž Phineas a Ferb prosviští Tokyo, Himaláje i Paříž. Ve „městě lásky“ by Candace chtěla překvapit Jeremyho, který tu je na dovolené. Dr. Doofenshmirtz zatím zajme Majora Monograma a jediný, kdo ho může zachránit, a překazit tak Doofovi zlomyslné plány, je Perry (alias Agent P.) Ve filmu Nejlínejší den v životě Candace vyděsí zpráva, že její bráchové chtějí strávit den slastným nicneděláním! Perryho navíc překvapí nový vynález doktora Doofenshmirtze. Ať už se Phineas a Ferb honí po celém světě anebo se pouze oddávají lenošení, jedno je jasné... s nimi se člověk nikdy nenudí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Jako z těch vlasů té holky nemůžu :-D a nebo jak se vždycky zjeví ten ptakopysk a zazní několikahlasně "Perrrry" :-D...a pak mu něco říká ten Dutošfarc, nebo jak se jmenuje :-D...ale co mě totálně teď dorazilo, když mi moje malá již školou povinná ségra pustila písničku "V kalhotách mám veverky" :-D. Nevím na čem ti tvůrci jedou, ale chci to taky! :-D :-D No a protože to ségra tak žere a je to tak totálně praštěné, že je to až neškodné, tak musím dát 70% :-) ()

Southpark13 

všechny recenze uživatele

Nejgeniálnější seriál, který Disney Channel vůbec kdy vysílal. Kreslené postavičky s obvyklými hláškami a stereotypním dějem přináší nejen humor, ale i humor, na který budete dlouho vzpomínat. Dokonale ztvárněná postava Candace Flynnové s úžasnými vtipy, výrazy a chováním, u kterého jsem skoro celý seriál probrečel. Tohle je seriál, na který by se měli děti dívat, ne Sharpay a její návod: "Jak se oblékat jako hvězda". 95% ()

Reklama

Keledaia 

všechny recenze uživatele

Po nějaké době přidávám poslední hvězdu. Přemýšlela jsem nad tím (bože, fakt nad kresleným seriálem, supr) a musím přiznat, že je to jeden z mála seriálů, který je opravdu pěkný na pohled, zábavný, u kterého není problém zabít čas. Baví mě striktní charaktery postav, člověk vždycky přemýšlí, co ta dotyčná postava provede, jak zareaguje a vždycky se trefí :) nemám ráda "měnící se charaktery", takže za mě jednička s hvězdičkou! ()

Borecz 

všechny recenze uživatele

Nepopsatelně dobrý seriál. Ačkoli některé díly jsou o něco slabší (nebo spíše nejsou tak silné) jako jiné, skoro vždy, když náhodou natrefím na nějakou epizodu z tohoto serálu, se válím smíchy. Chápu, že použitý styl humoru a charakter postav možná nesvědčí každému, je to ale rozhodně můj šálek kávy (či spíš čaje, kávu nepiju :) ). "Á, tady jsi Perry.", "Rrrrr". Perfektní :) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jede to na stále stejně vlně (jak už tak u seriálů bývá), ale mě to prostě baví. Jde především o to, že si to dělá skvělou srandu ze všech možných filmů, kde vystupují geniální zločinci, tajní agenti a tak. A protože jsou tvůrci očividně inteligentní, tak nám servírují jeden vtip lepší než druhý. Na odreagování a pobavení dokonalá záležitost. 90% ()

Galerie (317)

Zajímavosti (22)

  • V 80. epizóde seriálu s názvom „Přivolejte si“ („Picture this“), je predstavený Baljeetov strýko Maulik. Je pomenovaný podľa Baljeetovho dabéra, Maulika Pancholyho. (minusha97)
  • Znelku k seriálu nahrala americká pop-punková kapela Bowling For Soup. (GTS_PUNK)
  • Kvůli počátečnímu nezájmu kanálu Disney se show uchytila na jejich stanici až o 16 let později. (Elbarto08)

Reklama

Reklama