Reklama

Reklama

Lucky Luke na Divokém západě

  • Francie Tous à l'Ouest : Une aventure de Lucky Luke (více)

Obsahy(1)

Cesta na západ se může zdát jako procházka růžovou zahradou, ale opak je pravdou. Zvláště, pokud máte v patách podvodníka, který se vás snaží za každou cenu zastavit. Jenže vy máte jedno eso v rukávu a tím je Lucky Luke, šťastný to kovboj… Jeden z nejslavnějších hrdinů Divokého západu Lucky Luke je tu! Legendární kovboj přichází, aby se utkal s rodinným klanem zlotřilých bratrů Daltonů a bránil čest a právo. Lucky Luke a jeho dobrodružství vás skvěle pobaví! (Česká televize)

(více)

Recenze (35)

predators 

všechny recenze uživatele

Cesta na západ se může zdát jako procházka růžovou zahradou, ale opak je pravdou. Zvláště, pokud máte v patách podvodníka, který se vás snaží za každou cenu zastavit. Jenže vy máte jedno eso v rukávu a tím je Lucky Luke, šťastný to kovboj... Ručně kreslená grafika obstojí i v dnešní době, ale na čem se staví, je humor a příběh. Obojí je slabší a nezachrání to ani pár slušných nápadů. Opět doporučím spíše menšímu publiku. 50% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Patrím k fanúšikom Šťastného Luka, naše prvé stretnutie sa konalo v miestnom kine v roku 1973, a od tej doby nepoznám kovboja rýchlejšieho než vlastný tieň. Od tej doby sa príbehy trochu zmodernizovali, stála však majú svoj šarm a pôvab. Prispievajú k tomu rôzna odkazy, ktoré sú v posledných rokoch veľmi populárne ( Clint Eastwood, Most cez rieku Kwai ). ()

Reklama

MadChick 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný animák se spoustou povedených fórků, bezva nápadů a vtipných narážek. Animace je výborná, stejně jako "kamera" :D Co zde působí jednoznačně slabším dojmem je příběh, ale není to zas tak strašné díky vysoké kadenci gagů, zajímavých a vtipných spojení s např. jinými filmy či občasně uzemňujících hlášek. I jako dospělí jsem se báječně bavil ... Myslete pozitííííívně :)80% ()

waits 

všechny recenze uživatele

Klidně to dětem pustte. I když neviděly původní kousky ze 70.let, režírované samotným Goscinnym, pobaví se. Lucky Luke v dabingu Lukáše Vaculíka je pořád velký kladas, není už tak zábavný, ale zase je moderněji animovaný. Jenom škoda, že si Luke nepřipaluje jednu cigaretu ze druhou, už ho, chudáka, semlelo nařízení Eu. ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Nové provedení Lucky Luka, kterého si natolik pamatuji z dětství se povedlo. Ano, uznávám. Toto přepracování mohlo být lepší, ale jedná se stále o věc, která mě pobavila. Rád si zavzpomínal na dobu, kdy ten kovboj se svým bílým kloboukem, doháněl přes daleké prérie bratry Daltonovy. Starý seriál byla garance kvality a ačkoliv nový Luke pokulhává, tak je stále schopný si u mne vystřílet aspoň ty tři hvězdy. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • 3 šváby, ktoré sa objavia na púšti, sú totožné so švábmi, ktoré sú hlavnými postavami seriálu Oggy a šváby (od r. 1998). (metal.storm)

Reklama

Reklama