Reklama

Reklama

Lucky Luke na Divokém západě

  • Francie Tous à l'Ouest : Une aventure de Lucky Luke (více)

Obsahy(1)

Cesta na západ se může zdát jako procházka růžovou zahradou, ale opak je pravdou. Zvláště, pokud máte v patách podvodníka, který se vás snaží za každou cenu zastavit. Jenže vy máte jedno eso v rukávu a tím je Lucky Luke, šťastný to kovboj… Jeden z nejslavnějších hrdinů Divokého západu Lucky Luke je tu! Legendární kovboj přichází, aby se utkal s rodinným klanem zlotřilých bratrů Daltonů a bránil čest a právo. Lucky Luke a jeho dobrodružství vás skvěle pobaví! (Česká televize)

(více)

Recenze (35)

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Nové provedení Lucky Luka, kterého si natolik pamatuji z dětství se povedlo. Ano, uznávám. Toto přepracování mohlo být lepší, ale jedná se stále o věc, která mě pobavila. Rád si zavzpomínal na dobu, kdy ten kovboj se svým bílým kloboukem, doháněl přes daleké prérie bratry Daltonovy. Starý seriál byla garance kvality a ačkoliv nový Luke pokulhává, tak je stále schopný si u mne vystřílet aspoň ty tři hvězdy. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Cesta na západ se může zdát jako procházka růžovou zahradou, ale opak je pravdou. Zvláště, pokud máte v patách podvodníka, který se vás snaží za každou cenu zastavit. Jenže vy máte jedno eso v rukávu a tím je Lucky Luke, šťastný to kovboj... Ručně kreslená grafika obstojí i v dnešní době, ale na čem se staví, je humor a příběh. Obojí je slabší a nezachrání to ani pár slušných nápadů. Opět doporučím spíše menšímu publiku. 50% ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Patrím k fanúšikom Šťastného Luka, naše prvé stretnutie sa konalo v miestnom kine v roku 1973, a od tej doby nepoznám kovboja rýchlejšieho než vlastný tieň. Od tej doby sa príbehy trochu zmodernizovali, stála však majú svoj šarm a pôvab. Prispievajú k tomu rôzna odkazy, ktoré sú v posledných rokoch veľmi populárne ( Clint Eastwood, Most cez rieku Kwai ). ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný animák se spoustou povedených fórků, bezva nápadů a vtipných narážek. Animace je výborná, stejně jako "kamera" :D Co zde působí jednoznačně slabším dojmem je příběh, ale není to zas tak strašné díky vysoké kadenci gagů, zajímavých a vtipných spojení s např. jinými filmy či občasně uzemňujících hlášek. I jako dospělí jsem se báječně bavil ... Myslete pozitííííívně :)80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Lucky Luke je rychlejší než stín. Dalton - jméno jenž je synonymum loupení…. Jednoduchej humor, jednoduchá animace, auta jezdí po zdech domů či požárním schodišti. V tomto světě drobných fórků a hlášek pro malé diváky není nic zakázáno a je li vám alespoň 7 let budete nadmíru spokojeni. Jak pravil můj syn: ,, Je to pěkná a vtipná pohádka, tu budu chtít vidět znovu“! Tak kolik mám dát? Mám své děti rád! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • 3 šváby, ktoré sa objavia na púšti, sú totožné so švábmi, ktoré sú hlavnými postavami seriálu Oggy a šváby (od r. 1998). (metal.storm)

Reklama

Reklama