Reklama

Reklama

Lucky Luke na Divokém západě

  • Francie Tous à l'Ouest : Une aventure de Lucky Luke (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Cesta na západ se může zdát jako procházka růžovou zahradou, ale opak je pravdou. Zvláště, pokud máte v patách podvodníka, který se vás snaží za každou cenu zastavit. Jenže vy máte jedno eso v rukávu a tím je Lucky Luke, šťastný to kovboj… Jeden z nejslavnějších hrdinů Divokého západu Lucky Luke je tu! Legendární kovboj přichází, aby se utkal s rodinným klanem zlotřilých bratrů Daltonů a bránil čest a právo. Lucky Luke a jeho dobrodružství vás skvěle pobaví! (Česká televize)

(více)

Recenze (35)

MadChick 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný animák se spoustou povedených fórků, bezva nápadů a vtipných narážek. Animace je výborná, stejně jako "kamera" :D Co zde působí jednoznačně slabším dojmem je příběh, ale není to zas tak strašné díky vysoké kadenci gagů, zajímavých a vtipných spojení s např. jinými filmy či občasně uzemňujících hlášek. I jako dospělí jsem se báječně bavil ... Myslete pozitííííívně :)80% ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Klasicky pekná 2D animácia, zaujímavé nápady a humor, ktorý vás síce nenatriasa, ale je tak typický pre francúzskeho Lucky Lukeho. Škoda, že príbeh je až na druhom mieste a niektoré nápady až privelmi tlačia na pílu (napr. konfrontácia prítomnosti s budúcnosťou). Ale kedže som dostal to, čo som čakal, nemožem byt nespokojný. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Za ruční animaci a semtamfór. Příběh je dost nudný, zvlášť druhá část putování. ----- Kreslený Goscinnyho a Morrisův komiks o šerifovi s přezdívkou Šťastný Luke dal vzniknout kreslenému seriálu a filmům, dokonce i hranému filmu.   Tentokrát jde však o nový animovaný snímek na motivy komiksu, jenž vznikl v roce 2007. Potěší u něho ruční animace, některé části dokonce jakoby vypadly ze stylu 70. a 80. let, vtipů tu moc není, a to ani pro děti. Zvláště druhá část filmu je i přes krátkou stopáž docela nudná. Příběh začíná u soudu, kde bratři Daltonové čelí žalobě výrobce trezorů rovněž jménem Dalton, a kde má svědčit Luke. Než se k soudu dostane, Daltonové utečou a rozhodnou se vykrást další banku. Luke je jim sice v patách, ale nakonec musí přijmout nabídku nových osadníků Západu, aby je doprovodil a ochránil. Disk načíná protipirát, trailery na filmy Asterix a olympijské hry, Lovci draků, Winx, jedna reklama, jinak je zcela bez bonusů. Naštěstí technické provedení a přepis jsou na animovaný film na důstojné úrovni. ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Nové provedení Lucky Luka, kterého si natolik pamatuji z dětství se povedlo. Ano, uznávám. Toto přepracování mohlo být lepší, ale jedná se stále o věc, která mě pobavila. Rád si zavzpomínal na dobu, kdy ten kovboj se svým bílým kloboukem, doháněl přes daleké prérie bratry Daltonovy. Starý seriál byla garance kvality a ačkoliv nový Luke pokulhává, tak je stále schopný si u mne vystřílet aspoň ty tři hvězdy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Lucky Luke je rychlejší než stín. Dalton - jméno jenž je synonymum loupení…. Jednoduchej humor, jednoduchá animace, auta jezdí po zdech domů či požárním schodišti. V tomto světě drobných fórků a hlášek pro malé diváky není nic zakázáno a je li vám alespoň 7 let budete nadmíru spokojeni. Jak pravil můj syn: ,, Je to pěkná a vtipná pohádka, tu budu chtít vidět znovu“! Tak kolik mám dát? Mám své děti rád! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • 3 šváby, ktoré sa objavia na púšti, sú totožné so švábmi, ktoré sú hlavnými postavami seriálu Oggy a šváby (od r. 1998). (metal.storm)

Reklama

Reklama