Reklama

Reklama

Lucky Luke na Divokém západě

  • Francie Tous à l'Ouest : Une aventure de Lucky Luke (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Cesta na západ se může zdát jako procházka růžovou zahradou, ale opak je pravdou. Zvláště, pokud máte v patách podvodníka, který se vás snaží za každou cenu zastavit. Jenže vy máte jedno eso v rukávu a tím je Lucky Luke, šťastný to kovboj… Jeden z nejslavnějších hrdinů Divokého západu Lucky Luke je tu! Legendární kovboj přichází, aby se utkal s rodinným klanem zlotřilých bratrů Daltonů a bránil čest a právo. Lucky Luke a jeho dobrodružství vás skvěle pobaví! (Česká televize)

(více)

Recenze (35)

Fr 

všechny recenze uživatele

Lucky Luke je rychlejší než stín. Dalton - jméno jenž je synonymum loupení…. Jednoduchej humor, jednoduchá animace, auta jezdí po zdech domů či požárním schodišti. V tomto světě drobných fórků a hlášek pro malé diváky není nic zakázáno a je li vám alespoň 7 let budete nadmíru spokojeni. Jak pravil můj syn: ,, Je to pěkná a vtipná pohádka, tu budu chtít vidět znovu“! Tak kolik mám dát? Mám své děti rád! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Animaci asi nelze nic vytknout. Ta je zde dokonalá. Bohužel postrádá tento Lucky Luke náboj svých starých předchůdců z doby kdy frčely filmy s Vinetouem, a tak se zdá, že tento hrdina již na plátně přesluhuje. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Cesta na západ se může zdát jako procházka růžovou zahradou, ale opak je pravdou. Zvláště, pokud máte v patách podvodníka, který se vás snaží za každou cenu zastavit. Jenže vy máte jedno eso v rukávu a tím je Lucky Luke, šťastný to kovboj... Ručně kreslená grafika obstojí i v dnešní době, ale na čem se staví, je humor a příběh. Obojí je slabší a nezachrání to ani pár slušných nápadů. Opět doporučím spíše menšímu publiku. 50% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Předesílám, že původní animovaný Luky Luke patří k mým velice oblíbeným, ale tato "novinka" už v sobě nemá prakticky nic, čím ta původní bavila. Všem malým i velkým, raději doporučuji původní díly. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Patrím k fanúšikom Šťastného Luka, naše prvé stretnutie sa konalo v miestnom kine v roku 1973, a od tej doby nepoznám kovboja rýchlejšieho než vlastný tieň. Od tej doby sa príbehy trochu zmodernizovali, stála však majú svoj šarm a pôvab. Prispievajú k tomu rôzna odkazy, ktoré sú v posledných rokoch veľmi populárne ( Clint Eastwood, Most cez rieku Kwai ). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Za ruční animaci a semtamfór. Příběh je dost nudný, zvlášť druhá část putování. ----- Kreslený Goscinnyho a Morrisův komiks o šerifovi s přezdívkou Šťastný Luke dal vzniknout kreslenému seriálu a filmům, dokonce i hranému filmu.   Tentokrát jde však o nový animovaný snímek na motivy komiksu, jenž vznikl v roce 2007. Potěší u něho ruční animace, některé části dokonce jakoby vypadly ze stylu 70. a 80. let, vtipů tu moc není, a to ani pro děti. Zvláště druhá část filmu je i přes krátkou stopáž docela nudná. Příběh začíná u soudu, kde bratři Daltonové čelí žalobě výrobce trezorů rovněž jménem Dalton, a kde má svědčit Luke. Než se k soudu dostane, Daltonové utečou a rozhodnou se vykrást další banku. Luke je jim sice v patách, ale nakonec musí přijmout nabídku nových osadníků Západu, aby je doprovodil a ochránil. Disk načíná protipirát, trailery na filmy Asterix a olympijské hry, Lovci draků, Winx, jedna reklama, jinak je zcela bez bonusů. Naštěstí technické provedení a přepis jsou na animovaný film na důstojné úrovni. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Stop !! Kontrola vozidla !! Takže ojetá kopyta, v podkově chybí hřebík.." - "Všimli jste si taky, že kůň je jediné zvíře, do něhož se vráží hřebíky ??" ;) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Slušne prevedený Lucky Luke do súčasnosti...trošku sa musel upraviť...ale je stále lepší ako niektoré americké rozprávky...a ten vtip s Clintom Eastwoodom ma úplne dostal :) ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Nové provedení Lucky Luka, kterého si natolik pamatuji z dětství se povedlo. Ano, uznávám. Toto přepracování mohlo být lepší, ale jedná se stále o věc, která mě pobavila. Rád si zavzpomínal na dobu, kdy ten kovboj se svým bílým kloboukem, doháněl přes daleké prérie bratry Daltonovy. Starý seriál byla garance kvality a ačkoliv nový Luke pokulhává, tak je stále schopný si u mne vystřílet aspoň ty tři hvězdy. ()

sssssycak odpad!

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Lucky Luke mám špatnou zprávu. Toto není Lucky Luke. Alespoň né ten, kterého máme všichni rádi. Snaha udělat moderní verzi tvůrcům totálně selhala. Lehkost, vtipnost zmizele do nenávratna. Nedoporučuji, hrozí psychická újma každému, kdo LL jen trošku zná. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Groteska žije! Žádné rodinné hodnoty, žadné "be yourself", žádná mravokárná linie...jen honičky, strážníci, rvačky, písničky a fóry: "Neperu se. Jako funebrák musím držet odstup od klientů." ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Klasicky pekná 2D animácia, zaujímavé nápady a humor, ktorý vás síce nenatriasa, ale je tak typický pre francúzskeho Lucky Lukeho. Škoda, že príbeh je až na druhom mieste a niektoré nápady až privelmi tlačia na pílu (napr. konfrontácia prítomnosti s budúcnosťou). Ale kedže som dostal to, čo som čakal, nemožem byt nespokojný. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Dobře, budu myslet pozitíívně. Film je vcelku vtipný, nenudí. Trochu jsem se divil, že se jedná o francouzský snímek, připadal mi jak typické dílo od Disnyho, Daltoni silně připomínali kačerovské Rafany. Teda jako chováním a inteligencí, né vzhledem, tam se jednalo spíš o protiklady. Což je asi tak všechno, co jsem schopen s pozitííívním myšlením napsat, jo kdybych mohl dumat negativně, tak bych vyplodil komentář minimálně na dvě stránky. Krásný příklad, jak pozitivní myšlení zabíjí kreativnost! ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný animák se spoustou povedených fórků, bezva nápadů a vtipných narážek. Animace je výborná, stejně jako "kamera" :D Co zde působí jednoznačně slabším dojmem je příběh, ale není to zas tak strašné díky vysoké kadenci gagů, zajímavých a vtipných spojení s např. jinými filmy či občasně uzemňujících hlášek. I jako dospělí jsem se báječně bavil ... Myslete pozitííííívně :)80% ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Tento diel o Lucky Lukovy sa tvorcom vôbec nevydaril. Krásnu a sympatickú animáciu z čias minulých nahradili modernými technológia a atmosfére to neskutočne uškodilo. Stratilo to čaro starého dobrého Luka, ktorého som ako dieťa miloval. ()

simply 

všechny recenze uživatele

I když to má jednodušší humor než předchozí filmy o Lucky Lukeovi, pořád to neztratilo nic ze svého kouzla. Hlavně pes Rat'afák je naprosto úžasný. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Klidně to dětem pustte. I když neviděly původní kousky ze 70.let, režírované samotným Goscinnym, pobaví se. Lucky Luke v dabingu Lukáše Vaculíka je pořád velký kladas, není už tak zábavný, ale zase je moderněji animovaný. Jenom škoda, že si Luke nepřipaluje jednu cigaretu ze druhou, už ho, chudáka, semlelo nařízení Eu. ()

Reklama

Reklama