Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (561)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak hrozné to nebylo. Veme-li člověk v potaz Meet The Spartans a další (k)anální vyplody dua Jason Friedberg + Aaron Seltzer tak je tohle výborná komedie/parodie oproti nim. Není to řehtanda každou minutu a ani gagy nejsou kdovíjaké. Doby slávy ZAZ jsou pryč a tak obroda parodii nepřijde tak brzy , zda-li přijde vůbec. Parodujíce se hlavně superhrdinské série (Superman,Spiderman,F4,X-men a Batman) a to hlavně dějová linie a příběh je pavoučí. Což je jen a jen dobře , protože sledování chaotický scének mě už važne začlo srát! Sice někdo namítne , že Spider-plant pana genia komiky Rowana Atkinsona je daleko lepší (což jen a jen potvrzuji) tak nápad se Super-vážkou (Buzno-vážka :D) není tak špatný. Do toho ještě Leslie Nilsen jako jeho strýček. Díky za něho , protože jemu hlášky jdou dokonale a jsou lehce stravitelné. Vyjma jedné opravdu nechutné scény (duchodci se naperou jídlem a pak máme tolik propýrané téma plynatosti) to není tak kanalní. Některé vtipy se povedly! Tato nepřilíš očekávaná a sledovaná parodie (hlavně narozdíl takovým shitum jako je Meet The Spartans) slušně zabaví těch nějakych 90 minut co má. Mimochodem po dlouhé době vidím povedené IT fory! Super-vážko let! :D ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $25,881,068Tržby Celosvetovo $71,237,351Tržby za predaj DVD v USA $12,019,434 //počet predaných kusov 620,777║ Občas trápne, občas zbytočne nechutné fóry ale nájde sa tu aj niekoľko slušne zábavných scén ale druhý krát by som sa k tejto komédii už nevracal. /40%/ ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ale hovno, zase mě tady s tím hodnocením zlobíte. Samozřejmě ve filmu se prdělo víc než by bylo zdrávo a podobný druhy humoru taky nemusím na druhou stranu pokud chceme mluvit o skutečné trapnosti, stačí zůstat na téhle databázi a pročítat si v poště žádosti o výměnu bodu atd. Tohle je prostě humor s gulema pro lidi z gulema, protože krom parodií na všechno možný je dost zřejmý, že si herci dělaj prdel i sami ze sebe (Pam). Hrozně se mě líbilo jak teprve obrazová část dávala některým dialogům ty správný grády (krmení rybiček). A ten šnek, ten šnek to byl hotovej sexuální gurmánek :) Už dlouho mě nic nepobavilo tak dobře jako tahle ujetost. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +zábavné dialogy, občas vtipné, Leslie Nielsen -bohužel je zde taky fekální humor, hudba je hodně okopírovaná, mnoho postav je nevyužitých, slabé herecké obsazení/// Jak jsem onehdá zmínil. Těmto filmům fandím a jsem rád že vznikají. A přestože nikdy nedosahují valných kvalit (ty tam jsou filmy jako Připoutejte se prosím, Bláznívá střela...) tak se u nich vždy docela dobře pobavím. Jenže, zajít si na takový film do kina! To je opravdu vyhazování peněz. Bohatě by stačilo DVDčko a v některých případech rovnou do TV. Protože na kino je tahla parodie dost levná. Efekty téměř žádné, akce tak na hranici. Prostě do kina jdu abych něco úžasného viděl. A tento film to není. Navíc jeho velkou slabinou je, že paroduje z 80ti procent Spidermana, takže pokud máte nakoukáno neřeknu "budete se skvěle bavit" ale bohužel musím říct, že budete přesně vědět co se kdy stane a zažijete často pocit deja vu. A tak jediné co je jiné, tak právě ty parodující prvky, zábavné dialogy snažící se námět vyhlodat až na dřeň a právě zmíněný fekální humor. A když řeknu že to je skoro to jediné u čeho se budete smát, je to dost zoufalé. Trošku se film dotkne Batmana a X-menů, ale to opravdu jen trošku a je to škoda, právě tyhle filmy prožívám víc než Spídieho. Tak co tam máme dál.../// Celkem 51%/// PS: říkal jsem si že je mi ten sympaťák Ryan Hansen nějak povědomej, on hrál ve Veronice Mars. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jo, je to lepší než všechny ty Scary Movie a podobně, ale to neznamená, že to stojí za moc. Spíš bych řek jednookej s šedym zákalem mezi slepejma. Vtípky vesměs z éry němýho filmu a nebo záchodovýho ražení. To, že tam toho prdění a krkání neni tolik, zvyšuje v mých očích kredit celýho filmu. Ale jen na 10%. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film původně režíroval David Zucker, ale pak se režie ujal Craig Mazin. Původní název byl "Superhero!", ale nakonec byl film nazván Superhero Movie. (Danny F.)
  • Představitel hlavní role Drake Bell složil a natočil skladbu „Superhero! Song“, kterou můžeme slyšet při titulcích. (Olík)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama