Reklama

Reklama

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Jde to lepší než rádoby parodie.Škoda,že nejdou směrem ke kvalitě jako Bláznivá střela,Scary Movie,Žhavé výstřely...Docela bych bral něco na cestování časem..

hankabar

hankabar (hodnocení, recenze)

právě dokoukáno, dobře jsme se nasmáli! je to sice blbost, ale aspoň si to nehraje na něco lepšího, jako originál Spiderman.

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

Senzace. Ani u vsech dilu Scary Movie jsem se tolik nenasmal. Paradni koncentrace hlasek, vtipnych scen a pitomosti. po predchozich 2 filmech, ktere byly opravdu pod uroven tvurcu a byly nejspis napsany pres noc, protoze nemeli zrovna co napraci, je tenhle film jejich nejlepsi. Za me si svych ***** zaslouzi

blue.claire

blue.claire (hodnocení, recenze)

Nemám slov - Borat s takovou stupidní srandou má tak velké hodnocení a tahle parodie nic moc? Hm já nevím, mně se zdál tento film velmi povedený, neboť s nadhledem si nejde nevšimnout velké parodizace situací, které se můžou stát jen ve filmu.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

*** ..niektore scenky su skutocne podarene ..velmi dobre som sa bavil

Whipper

Whipper (hodnocení, recenze)

Po "z kanálu vytáhnutých" hrůzách typu Epic movie a Disaster movie konečně film, který má hlavu a patu, dělá si hodně krutou srandu z některých věcí (Stephen Hawking) a zároveň je většina věcí vypointovaných, i když mnohdy je výsledek známý už dlouho předem. Docela kvalitní výkony a hlavně návrat Leslieho Nielsena, který se rozhodně nezaprodal ubohému projektu. Dobré vykročení směrem k opravdovým parodiím, ale pokud vývoj ustrne na tomhle bodě, tak další kousky budou samozřejmě sra.ka.

cwapik

cwapik (hodnocení, recenze)

1* za tech par vtipu co byly vtipny. Bohuzel tot vse, proste kamenak po hrdinsku

HNUS

HNUS (hodnocení, recenze)

Celkom fajn film toto. Utoci na mojho uhlavneho komixoveho nepriatela Spidermana a hra tu Leslie,takze 2 punticky.

Recaiver

Recaiver (hodnocení, recenze)

Povětšinou přehnané scény, kdy jedna šílenost střídá druhou. Nicméně scéna kdy se Vážka schovává ve svém pokoji je naprosto skvělá.

JohnRambo

JohnRambo (hodnocení, recenze)

prome: Je pravda že dobrá paródia bola natočená už si ani nepamätám kedy. Ale na ,,môj,, vkus je toto celkom slušné.

prome

prome (hodnocení, recenze)

JohnRambo : kazdy ma jiny vkus ... a tahle si ja parodii teda nepredstavuju ...

JohnRambo

JohnRambo (hodnocení, recenze)

Ale nebudte takí zlí. Veď to vôbec nebolo nudné a už vôbec nie úchylné. Veď okrem toho znásilnenia zvieratkami tam nič úchylné nebolo. :) Náhodou to bola VEĽKÁ sranda.

lilusha

lilusha (hodnocení, recenze)

Skusala som, vazne som sa snazila, neslo mi to.. Proste odpad.. asi som stara alebo narocna alebo neviem co :)

Káronoš

Káronoš (hodnocení, recenze)

mandes: Dát 5 z traileru?..to jsi OPRAVDU podivín, mám film DÍKY bohu za sebou a jediné co k tomu dodat je asi že je to jedna z nejhorších parodií, opsolutně bez nějaké příběhové linie, vlny trapných a ohranných scén. Tvůrci už snad nevedí jak jinak si vydělat než nevkusnou parodií, která uráží filmové velikány jako je třeba Spiderman, který je tu nejvíce vykrádaný. Chápu že někdo bere parodii jako oddychovku, u který vypne mozek a směje se bezhlavým fórkům (obrazně řečeno), ale v tomto filmu nic jiného než trapnost a horoucí drzost + když dojde tvůrcům vtip, strčí tam nějakou tu záchodovou scénku aby scénu opepřila. Jako fanoušek komiksových celovečeráků sem silně nespokojen. S letošním experimentem Meet The Spartans urážka filmové kultury.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Ze jedna z lepsich sucasnych parodii a nie je tak trapna a nechutna ako ine? Podla mna teda dost trapna a nechutna. A tiez nudna. Mozno nejde o uplny prepadak ale skutocne zabavne sceny spocitate na prstoch jednej ruky aj keby vam chybali dva prsty.

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Scary Movie na vlně superhrdinů .... Proč ne , bohužel grády Bláznivé střely či legendárních Žhavých výstřelů opět nepřekonány , zadní scény opět nevyužíté ale kupodivu zábavný záchodový humor ad absurdum ...

aSiTeK

aSiTeK (hodnocení, recenze)

taký lepší priemer - ale hláška "...2 girls...1 cup..." nemala chybu :-D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

zatial som to este nevidel ale za pozornot urcite stoji parodia na toma cruisa a jeho scientologicky preslov, i can eat planets:-) serem kocky magi

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Tak veľmi som dúfal a ono to je len ďalšie Scary Movie :(
IMDB: 4,5/10

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

rozhodně to aspiruje k titulu "nejtrapnější parodie všech dob" :-/ už jen z traileru mi je na blití

Torision

Torision (hodnocení, recenze)

Jako zarytej fanda Spider-mana si tohle ujít nenechám. Je vidět, že ne všechny fórky asi uvidíme poprvý, ale stejně.... Návštěva kina ale v žádným případě, stáhnu si to.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Trailer: s tím autobusem to je pěkně trapná scéna, a ta vsuvka s Brake-dancem to se poslední dobou používá skoro v každé parodii a je to spíš už otravné. Pobavil vlastně jen ten "spidermanův" polibek myšlený jinam než na pusu .-) Tohle je jasný odpad.

Kryton

Kryton (hodnocení, recenze)

uvidime ... parodie zazivaji kanalní epochu .... ze by neco krapet slusnyho? Spider-plant rulezzz beztak :-D

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

nevypadá to tragicky? Tragičtější fóry aby člověk pohledal!

Jedinej slušnej byl s tou kočkou. Jinak stokrát, ne, tisíckrát, ne, milionkrát viděné "fóry", které už napoprvé stály za prd. Leslie Leslie, máš ty to zapotřebí....

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Je pravda, že zopár vtipov je len recyklovaných, ale na traileri som sa pobavil. Možno to bude celkom vydarená oddychovka.

bloom

bloom (hodnocení, recenze)

No tak třetina gagů se v trochu jiné variaci objevila už v britském Spider-Plant Manovi.

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Delší dobu jsem Leslieho Nielsena v ničem neviděl... docela se těším, může to být sranda :-)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama