Havraní kronika

Chronicle of the Raven

Horor

USA / Argentina, 2004, 96 min

• Campbell

Gina Philips, i když hrála už v pár hororech jediný vydařený je snad Jeepers Creepers, ostatní mě dost nebavily, a od Havraní kroniky jsem čekal něco víc. Přeci jen zajímavý režisér, zajímavej název i námět. Ale bohužel se to moc nepovedlo. I když z filmu byla cítit velká levnost, ale čekal jsem něco zajímavého a ani to nebylo. Konec byl neuvěřitelně předvídatelnej, a ani atmosféra nijak neuchvátila. Prostě levná blbůstka s pár dobrýma scénama. Ale to to je vše.(30.12.2011)

Po shlédnutí filmu jsem měla venku z poletujících havranů velmi nepříjemný pocit. Konec je strašně předvídatelný.(12.2.2011)

• SOLOM.

Po delší době jsem se opět podíval na film z DVD edice a žádné velké překvapení se nekonalo. Jde jen o další lehce podprůměrný film, který na mne moc nezapůsobil.Atmosféra filmu je místy opravdu hodně nudná, napětí se objeví jen občas a tak jsem si u něj začal číst dokonce i knížku abych neusnul. Zhruba od poloviny se to konečně trošku zlepší, ale pořád žádná sláva. Asi nejlepší na celém filmu jsou snové pasáže, kdy havran klove do dívčina těla a ta stará babka na vozíku. Jinak jde ovšem o lehce předvídatelnou podívanou, která kromě průměrných výkonů nabídne hodně chudobnou zábavu.(21.2.2011)

• bourec

Ani v tomhle případě dvd edice nezklamala.Zase nudnej,vůbec ničim zajímavej snímeček,snad jen pěknou Ginou Philips,ale to vážně na dobrej film nestačí.Odpad to sice není,ale na víc než na jednu hvězdu se tahle slabota nevyškrábe.10%.(20.2.2011)