Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí sa vydáva na luxusnej jachte na dobrodružnú morskú plavbu. Stačí však chvíľka nepozornosti, loď sa vychýli od stanoveného kurzu a stroskotá na akomsi ostrove. Ale to najhoršie ich ešte len čaká, z lesa ich pozorne sledujú pradávne humanoidné bytosti bažiace po ich krvi... (beso74)

Recenze (10)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Námetom a kvalitami úplne rovnaké ako "The Tribe / The Forgotten Ones (2009)". Podobne ako tam sú už v polovici filmu skoro všetci pozabíjaní a zvyšok je len skrývanie sa hlavnej hrdinky, naháňačky po džungli a nejaký ten záverečný "súboj". ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

To, že prekvapenie sa konať nebude a na horrorový pult čerstvé mäso nedorazilo , dávala tušiť už účasť Lance Henriksena , ktorý podobne ako Tony Todd je v " tom " až po kolená , čo dokazujú ich posledné filmové " lahôdky ". Nápad so stroskotaním jachty s klasickou posádkou , na ostrove kde zo stromu na strom poskakujú " X -oidy s fasádou našich predkov " , aby následne rituálnym spôsobom vytrhli vnútornosti z čerstvej obete - tiež nezaváňa originalitou. No na druhej strane , nuda sa nekoná , masky sú síce vykradnuté , ale pôsobivé... a Mne to stačí. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už dle obsahu se sice nedalo očekávat nic originálního ale mohla z toho být alespoň průměrná ostrovní survival vyvražďovačka. Mohla ale není. V mých očích rozhodně ne. Pětice, která na ostrově ztroskotá je nesympatická. Film postrádá svižnější tempo, napětí i atmosféru. Tedy vše na čem by měl dobrej film stavět. Dokoukat to do konce mi dalo celkem fušku. Vzhled humanoidních bytostí neohromí. Lance Henriksen si zde střihl spíš cameo. Všeho všudy zde byl 2minuty. Na snímku tak lze pochválit snad jen výběr lokace. Lepší 1hvězda. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na lobotomický béčkový mozkovýplach se jedná o nadprůměrně vypravenou záležitost, jak naznačuje už úvodní scéna z archeologického naleziště. I atmoška je (aspoň zhruba do poloviny) solidně mysteriózní. A když už jsem si říkal, že mi to dokonce připomíná Losty (to byl takový donekonečna prodlužovaný seriál, kvůli kterému jsem začal nesnášet seriály), tak se z toho najednou vyvrbí... lobotomický béčkový mozkovýplach. Nic víc, ale ani nic míň, příjemná, vizuálně pohledná oddechovka s jednou vizuálně pohlednou blondskou. Sem tam asociace na Predátora nebo Descent, působivá zvuková stopa (hlavně díky spisovné lidoopštině), vatikánské asasínské komando s Henriksenem v čele, dobrý moment s okousanými zády, jedno roztomilé láskyplné zardoušení... V pátek po večeři film jedna báseň, tyhle fantasmagorické bizáry miluju. A kvůli sadomasochistické milostné scéně mezi blondskou a alfa opičákem v závěru, zaokrouhluju s chutí nahoru. P:S.: Až po projekci jsem díky zdejším komentářům zjistil, že se jedná o druhou verzi filmu After Dusk They Come ze stejného roku. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Roel Reine ako reziser /seagalovka Smrtici Zbran, Rallye Smrti 2 a 3/ natocil hodne podpriemerny a nudny horor. Bez atmosfery, priserne herecke vykony tu vladnu a nanahacky po dzungli ma nebavili, aspon ze finalovy suboj tu bol, inak bych dla hned odpad : 10 % ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

5 lidí (3 chlápci a 2 ženské) pluje kdesi do Asie, aby tam podepsali smlouvu s hudebním nakladatelstvím. Po cestě naberou chlápka, který je zmasakrovaný a říká jim, aby nepluly na jakýsi ostrov pak ten chlápek navede neúmyslně loď na útes a oni tam ztroskotají a na tom ostrově jsou jakési opice co jich zabíjejí. Problém je v tom, že je to nezáživné z 5 lidí 3 umřou nezáživnou smrtí a pouze u jednoho si na konci filmu vzpomenu jak umřel. Hlavní postava taky nic moc a hlavní záporák moc nepředvede. Lance Henriksen je tam tak 5 minut na začátku odstřelí jakousi no name archeoložku a v prostředku nahání jednu ženskou a umře. 40 procent ()

komar08 

všechny recenze uživatele

Aj ked ide o absolutne identicke dejove linie, vykony hercov, kamera aj celkovy dojem z tohto je oproti The Forgotten Ones (kde este aj akcne sceny nudili) o triedu vyssi, len stale nechapem preco musia vzniknut taketo dva filmy dokonca v tom istom roku??? ()

Reklama

Reklama