Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikhil Kapoor (Sanjay Suri) se rozhodne vrátit z USA do Bombaje. Hned první den se seznámí a zamiluje do Anamiky Joshi (Urmila Matondkar), ta však jeho city neopětuje. Když ji potká znovu, je ve společnosti jiného muže, strhne se hádka, ve které vystřelí zbraň a zasáhne Nikhilova nejlepšího přítele. Nikhil je uvězněn... Skutečně střílel Nikhil? Romantika, přátelství, nevěra, pomsta, napětí a nečekané zvraty a hlavně překvapivý závěr. (SIRRIUS)

(více)

Recenze (2)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Celým filmom sa nesie zvláštna, ale nie nie zlá atmosféra. Je to INÝ príbeh, ale ako diváka ma chytil a nepustil, vzťahový 5 uhulník, ak som dobre počítala, ale konštrukcia príbehu je dosť jasná vo finále plná odhalení a nenecháva díváka na pochybách. Zaujímavý príbeh, nebyť konca v aký som teda nedúfala a verila som, že aspoň niekto z tej pätice dojde šťastia. Išla by som určite na 4 hviezdy, ale ten koniec, ten koniec...spackal celý zvyšok filmu, 3 násobná smrť, ako zo zlej detektívky, telenovely, čiernej komédie a podradného hororu a to všetko dohromady asi v 2 minutách. Prišlo mi to akeby zrazu kameraman zakričal pri natáčaní, došiel film musíme to skončiť a tak niekto chytí piištol a všetkých čo mu prídu do rany postrieľa.... obrovská škoda príbehu a hereckých výkonov, kde hlavne Juhi a Urmila boli dosť fajn, fakt som dúfala... asi som naivná :-) ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Tak toto byla přesná ukázka filmu, který je dle mého názoru totálně o ničem. Jedná se o milostný a osudový propletenec tří mužů a dvou žen, který zásadně ovlivní život všech přítomných, ale natočený tak, že se jen dívám, než abych do děje samotného vůbec chtěl proniknout a sžil se s ním. Nezajímavý, nudný, ničím zvláštní a zapomenutelný v okamžiku konce posledního titulku. Postavy, které nezaujmou a nepotěší. Mým hlavním motivem pro shlédnutí byla dvojice hereček Juhi Chawla a Urmila Matondkar, které mám rád a určitě mou důvěru nezklamaly, ale jejich postavy byly stejně nevýrazné jako postavy jejich hereckých kolegů. Když se pomalu více koukám na hodiny v očekávání konce, než na děj samotný, tak je něco určitě špatně. Neříkám, že se jednalo o nějaký propadák, ale rozhodně jasný totálně tuctový snímek a i dramatické finále bylo takové odbyté. Hudebně průměrné, spíše slabší, i když hned první skladba z klubu mě potěšila, zbytek už takovou sílu neměl. Inu, mám to za sebou a jsem rád. Přiděluji tři hvězdy za snahu o drama, za mé dvě oblíbené herečky a za závěrečné rozuzlení. Jinak žádná sláva. ()

Reklama

Reklama