Reklama

Reklama

Návrat domů

Trailer

Obsahy(1)

Mike (Matt Long), fotbalová hvězda malého městečka, který dostal stipendium na univerzitě, se vrací přes vánoční prázdniny domů, aby představil rodičům novou přítelkyni Elizabeth (Jessica Stroup). Všichni jsou mile překvapeni, až na Shelby (Mischa Barton), bývalou Mikeovu přítelkyni. Ta je zdrcena a odmítá uvěřit, že v Mikeově náručí už není ona, ale jiná dívka. Zoufale se snaží o to, aby Elizabeth zmizela z dohledu. Poté, co po děsivé autonehodě zraněná Elizabeth zůstane napospas Shelby, se rozpoutá peklo. Shelby chce Mika zpět a je ochotna udělat pro to všechno. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

hladass 

všechny recenze uživatele

Takový zbytečný televizní thriller, který vám možná utkví v hlavě jen díky tomu, jak moc připomíná Misery nechce zemřít... Film je mnohem nudnější a herecké výkony o několik tříd horší... U Misery chápu, proč držela Paula Sheldona, ale proč Shellby drží novou přítelkyni svého bývalého přítele. když ji musí být jasné, že ji nikdy nebude moct propustit??? Že ji bude muset zabít??? Tak proč to neudělat hned a nezakopat ji někde v lese... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na film Homecoming se dá určitě podívat, ale tak maximálně jednou – dvakrát. Pro oblíbence obou hereček to může být zajímavá podívaná, ale ti co od tohoto filmu očekávali pořádnou psychologickou jízdu a čistokrevný horor budou hodně zklamáni. Pokud si totiž chcete film užít musíte dát svoje předsudky o originalitě stranou a sledovat průměrnou kopii mnohem známějších filmů. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mám smůlu na filmy všeobecně. Když už se rozhodnu na něco dívat, tak jde o ztracený případ. Vzhledem k nedostatku času zvládám tak dva filmy týdně a poslední tři filmy včetně tohoto byli totální blbosti. Ani horor, ani pořádný thriller, prostě smůla. Navíc tohle téma únosu a mučení už je tak obyčejné, že mě nemělo co překvapit. Žádná očekávání, žádný strach, prostě nic. 10% za snahu ale dám. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

No je to tak, odhozené ženy bývají pomstychtivé, zvláště když se jim naskýtá taková příležitost. Shelby má ve své moci dívku, která ji nahradila v náručí milovaného Mikea. Škoda, že film nevyužívá všech možností rozvíjet tento motiv. Dost často dokonce nudí, protože Shelby není v trápení Elizabeth příliš vynalézavá. Takže vyložený propadák to není, ale je to jen tak na zabití času, kterého třeba máte nazbyt. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to další film z kategorie "neurazí, nenadchne", který má obšlehnutý námět ze slavnějších filmů (třeba z Misery, že...), ale kruci, kéž by ostatní filmy z téhle kategorie vypadaly minimálně takhle. Návrat domů sice měl být odvážnější, působí průměrně a má i nelogičnosti, ale zase má slušnou atmosféru, nejednu napínavou scénu a dívalo se mi na to dobře. I ty postavy jsou trochu promyšlenější, než jsem očekával. Znova bych se na to už asi nepodíval, ale špatný ten film rozhodně není. 3* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Film bol slabo prijatý kritikmi, ale bol úspešný a zarobil 8,5 milióna dolárov oproti rozpočtu 1,5 milióna dolárov. (Arsenal83)
  • Film bol natočený v metropolitnej oblasti Pittsburghu. Produkčnú spoločnosť Paper Street Films so sídlom v New Yorku tento región pritiahol do regiónu kvôli programu daňových stimulov pre filmy v Pensylvánii. Natáčanie prebiehalo od decembra 2007 do 18. januára 2008. (Arsenal83)

Reklama

Reklama