Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Surfařský král Steve Addington (Matthew McConaughey) se právě vrátil ze surfování na těch nejúžasnějších plážích světa. Doma v Malibu ale zjištuje, že staré časy jsou ty tam. Jeho společník Jack Mayweather (Woody Harrelson) je v dluzích až po uši, obchodní partneři se náhle vypařili a Steve se tak ocitá zcela bez prostředků. Toho chce využít televizní producent Eddie Zarno (Jeffrey Nordling), který Addingtona přemlouvá k účasti ve své reality show "Free Surfer" a používá k přesvědčování ne zrovna nejčistší metody. Addington však bezprecedentnímu nátlaku dlouho odmítá podlehnout. (dopitak)

(více)

Recenze (63)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nebyl ani o surfu, ani o podstatě surfingu, ani o svodomyslném surfaři, já vám řeknu o čem tenhle film byl....byl o hovnu. Šlo tam o nějakou reality show, jenže já když když slyším dvousloví "reality show", tak mám chuť nakopat prase domací do koulí. A že byl Steve pohodář ? A co jako? To nad ním máme pořádat onanistický seance nebo co ? Takovej pohodářů tady můžu vypsat tolik, že budu mít delší komentář než Matty a Shadwell dohromady. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Blake Neely a Xavier Rudd: 1. Star-Spangled Banner - Performed by: Matthew McCanaughey and Blake Neely ,2. Mother - Xavier Rudd ,3. Chasing the Dream - Daniel Heath ,4. Thump it - Daniel Heath ,5. Too Far Away - Potent ,6. This is my Life - Psideralica ,7. Este Amor (Carnival Version) - Bermudez Triangle ,8. The High - Deep Sonic ,9. No Pants Requried - Nekal B. ,10. Too Tired to Quit - Nekal B. ,11. Hip Hop Misfits - Dirty Heads ,12. Coastline Journey - Mishka ,13. Virgin Lust - Higore ,14. Run and Play - Potent ,15. Come Let Go - Xavier Rudd ,16. Fuk It - Xavier Rudd ,17. 3rd Eye Vission - Mishka ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková pohodička s naprosto vymletým a pohodovým Matthewem McConaugheym, kterej tak v 98% filmu vůbec netuší která bije a kažýdmu řiká dude a hodinu ze stopáže čeká na vlny a odmítá podepsat smlouvu, což je taky asi největší problém filmu, na to aby to byl dobrej film příběhově, tak tomu schází pořádnej příběh a aby to byla surfařská letní pohodovka, tak tam neni téměř žádný surfování, takže je to akorát taková McConaugheyho předváděčka opálení a vypracovanýho těla, což mě moc nebralo, ovšem lepší to bylo, když tam pobíhalo asi tak 100 holek nahoře bez, to už sem se, prosim pěkně, bavil daleko víc ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Surfer má niečo do seba... rozhodne neide o komédiu a ťažko by som tomuto snímku priradil nejaký žáner, avšak pár scén sa mi vážne páčilo. 4/10 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Aneb ne každý nutně touží dostat se do Vily. Tenhle huličský film asi narazí u většiny slušných lidí a líbit se bude jen feťáčkům typu " I Got High". No popravdě, není to zrovna příběh dobře pasující do našeho tuzemského kulturního bezmořského diskurzu a tak osloví jen málokoho (dnes je 16. prosince 2008, jsem druhý hodnotící a tohle je můj tip do budoucna, film jde u nás do kin až v březnu). Alespoň já bych ho tady rád viděl v černých. Ono i prvních zhruba třista hodnotících na imdb (a průběžné tamní skóre 51%) dává tušit, že surfující Matthew McConaughey (který ale na prkně není pořádně ani vidět) zdaleka neoslovil ani Američany. A hlavní důvod? Nepoužívám to jako alibismus, ale tady se opravdu nebylo za celou dobu čemu smát. Scénář je asi tak na úrovni noční šichty obsluhy veřejných záchodků stanice Praha - Hlavní nádraží. Ta jediná hvězdička je za skvělého Woodyho Harrelsona a sexy Sarah Wright (ta ale měla ve filmu bohužel jen "štěky").___Matthew McConaughey je ve scéně, kdy drží hůl a stojí na kraji kozí pastvy, jasnou nabídkou pro zfilmování starých řeckých bájí a pověstí. Teď jen kterou z legend mu vybrat.....?___Jo, abych nebyl za úplného puritána - líbil se mi soundtrack. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

,,Surfer, dude" je opravdu nenáročný film u kterého není třeba myslet. Ve filmu se sice téměř nesurfuje, ale film je o surfaři, který se zdatně vyhýbá reality show. Čekal jsem, že se film bude odehrávat v jiném stylu a tím mě částečně překvapil. Matthew zde ztvárnil opět jednu z těch svých pohodových postav. Tato role ovšem není na škodu. Je zde opravdu svobodomyslný a miluje vlny, které se ve filmu téměř nedostaví, což je trochu paradox. Woodyho Harrelsona není špatné vidět jako zhulence. Tento film určitě není něčím extra, ovšem pohoda z něj jen srší. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Taková odechovka od velkých vln a života co běží pomalým tempem.Víc nečekejte.Film táhne Matthew McConaughey a jeho pohodový výkon.Za mě 65 % a tři hvězdy. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Přestože Matthew McConaughey je po celou stopáž filmu zhulený a čeká na vlny, je to pohoda. A obzvlášť pro ty, kdo rádi surfují. Nemyslím ale po internetu, ale po vlnách oceánu! ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

No riadny omyl, Dude. Tento nezmysel je filmom o surfovaní, kde sa vôbec nesurfuje. Je to komédia bez humoru a zároveň akýsi lenivý videoklip, miestami prerušovaný hulením a kecami, kozami, kozami na predaj a opäť kozami, potom opäť hulením a kecami. Kozy som spomenul? V štyridsiatej minúte, keď sa dovtedy vôbec, ale vôbec nič neudialo, som do toho chcel kopnúť s rozbehom, no počkal som, či sa náhodou niečo nestane. A nič. Všetci ako jeden dlhovlasí blonďáci, Woody ešte ako tak, no McConaughey priam zhulená lopata, pri ňom vyschnutá Alexie Gilmore, všade naokolo partička dementov, kto sa má na to pozerať? Wtf? Sračking. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

O cem ze to bylo? Pro nesurfare (ale ze jich v Cechach je co?) to je priserny blabol, podle me to musi byt i pro surfare hrozny blabol, kdyz se tam poradne nesurfuje. Nezaznamenal jsem vyraznejsi pribeh, zapletku ani srandu. Jen spousta huleni, slunicka a pisku. To jsem si mohl natocit svoji dovolenou na Machove jezere a vyslo by to nastejno. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, který by vůbec nemusel vzniknout, 80 minut z celého snímku bych označila za ztrátu času a lituji, že jsem ten čas tomu věnovala. Za těch zbylých 5 minut je jedna hvězdička a to kvůli hlavní postavě, která se nezaprodala, i když bylo nejhůře. Ale stejně si myslím, že film vznikl jen proto, že Matthew McConaughey neměl, co dělat. ()

carlos 2010 

všechny recenze uživatele

O surfovaní ani vidy, ani slychu. Matthew si povedal, že keď chodí do posilovne, tak to musí ukázať. Dozvedeli sme sa, že všetci surfisti slopú a fajčia trávu - tak to je asi všetko. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Předesílám, že film bude asi bavit jen ty, kteří mají rádi lidi, trávu a svobodu. Nemá to totiž ani děj, ani smysl. Je to jen nálada, výkřik. Skvělá hudba. Pro mne osobně moc veliké zlepšení dnes mizerné nálady, která se dostala z nuly na desítku během půl hodiny. Už nevidím nic černě, zas mě všecko baví. Někdy se musí holt vydržet čekat na ty správné vlny trochu dýl, ale nakonec se vždycky vyčasí a stojí to zase za život....85% ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Celkový pohled na film se v prvních pár minutách zdá být fajn. Minimum vln a moře, za to hodně trávy a náhlých rozhodnutí. Nic vynikajícího, vůbec tam nejsou zahrnuté vedlejší postavy tak, jak by měli, trošku nuda, ale je to jeden velký klídek s pohodovou hudbou. ()

Reklama

Reklama