Reklama

Reklama

Tajný deník call girl

(seriál)
  • Velká Británie Secret Diary of a Call Girl
Velká Británie, (2007–2011), 12 h 6 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Lucy Prebble

Hrají:

Billie Piper, Iddo Goldberg, Cherie Lunghi, Callum Blue, Gemma Chan, James D'Arcy, Eileen Essell, Matt Smith, Sara Stewart, Colin Michael Carmichael (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Secret Diary of a Call Girl je britský drama/comedy televizní seriál s hlavní postavou Belle, která je londýnskou luxusní eskortní společnicí. Žije dvojí život - pro své okolí je obyčejnou sekretářkou Hannah a pro své zákazníky atraktivní Bellou, která jim splní nejtajnější sexuální přání. (D&R)

Recenze (81)

johhny007 

všechny recenze uživatele

Na tohle se dá říct jen WTF? Ano je to náhled do zákuliší luxusní prostitutky , ale to nesehnali hezčí holku ? Billie Piper vypadala v 1 serii jako opice , ale ted vypada jak totálně z make-upovaná . Lepší by bylo kdyby režiséři šli do nejlepších night clubu a tam si našli nějakou fakt hezkou holku , která by tu hrála hlavní roli a ušetřili by 50% doopravdy nevím jak by se dostala na totalné špičku :D ()

AweDuckling 

všechny recenze uživatele

Svižný, zajímavý a zábavný seriál. Jemný britský humor a ironie a drama v jednom. Vážná témata pojímá s nevídanou lehkostí. Díky tomuhle seriálu jsem si oblíbila Billie Piper - ačkoli mě předtím jako Rose v DW neoslnila, tady si mě jako Hannah/Belle naprosto získala. "Some choices we make for ourselves in life. And some we make for other people. Not because we don't love them. But because we do. The only way we know it's right is if it let's us stay true to ourselves. But we can't regret our choices. The past is behind us. All we have is the present and the future. Whatever that may bring." ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Postupem času si začínám Belle/Hannah opravdu zamilovávat. Je neobyčejná, sympatická a svým způsobem příšerná. Rozhodně jí ale nechybí šmrnc. Některé díly jsou opravdu hodně sexuálně laděny, některé méně. Těžko říct, které mám radši. Každopádně je to zábava a jsem zvědavá, kam to ještě povede. Po 3. sérii dávám 4,5*. Je to lepší a lepší..Oblíbené postavy: Hannah ()

Marina111

všechny recenze uživatele

Na hviezdičkovanie som videla zatiaľ málo dielov, ale - hoci to nie je žiadne veľké dielo - bavím sa. Billie Piper je prototypom istého typu dievčat/žien a musím uznať, že jej postava mi je sympatická napriek všetkým morálnym a iným výhradám, ktoré by som voči nej mala v reálnom živote, a ktoré vlastne voči podobným dievčatám/ženám v reálnom živote aj mám. Ale pomôžem si, keď Belle je tak rozkošne stratená a krehko silná? Proste si ma úplne omotala okolo prsta - a to ani nie som chlap! A - priznávam - silno jej držím palce a verím, že scenáristi mne aj jej spravia radosť a obdaria jej príbeh happyendom (totižto, nejakým chlapom, čo ju bude milovať takú, aká je a napriek tomu, čím je) ()

linger 

všechny recenze uživatele

prva seria sa mi velmi pacila, prisla mi originalna, zabavna, a hlavna hrdinka velmi sympaticka, aj ked samozrejme nevidela co bolo zjavne (best mate...) - v druhej a tretej serii sa to uz pohlo do viac emotivnych koncin, moralnych otazok a tak dalej ale ok, este to slo. ale stvrta seria bola uplny trapas! vazne, asi tak kazdych 20 sekund nejaky hudobny podmaz, bez ktoreho sa to predtym pokojne obislo, a zaber na ludi, ako sa osamele prechadzaju, alebo sedia s hlavou v dlaniach, cumia do blba, proste "emocie" jak hovado... plus neviem co spravili s billie piper, ale ospatnela, a tie prestrihy na rozne "fantazie" boli fakt navyse. komedialny prvok? no iste... mohol to byt jeden z mojich oblubenych serialov, ale spravili z toho telenovelu o vymachlenej bordelmama, co sa kvoli slizkemu divnemu stalkerovi vykasle na chlapa, ktory ju asi jediny nechce len pretiahnut.. no ale co uz, ked je raz kurva. vlastne v poslednych dieloch k poriadnemu sexu ani nedoslo, zjavne kazdy chlap ma nejaku uchylku, ako hranie scenok z jamesa bonda, obliekanie sa za babatko, pripadne do zenskeho pradla, wrestling na koberci...takze zo 4 hviezdiciek idem na 3. skoda skoda ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Billie Piper, představitelka Hannah, byla v průběhu natáčení 2. série těhotná, což se tvůrci seriálu snažili krýt volným oblečení a snahou nezabírat kamerou hereččin trup. Její stav byl také důvodem, proč se ve 2. sérii oproti jiným řadám objevuje méně „lechtivých“ scén, pro které bylo třeba sehnat dablérku a natáčet scény pracně vždy dvakrát. (Exos)

Reklama

Reklama