Reklama

Reklama

Líza

(seriál)
  • Švédsko Lisa

Obsahy(1)

Švédský kreslený seriál o malé holčičce Lise, která poznává svět dospělých kolem sebe a představuje si co všechno se jí může přihodit. Seriál je určen především malým dětem. (TwoFace)

Recenze (12)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Didakticky koncipovaný kreslený seriál o malé holčičce, která poznává prostřednictvím své rodiny a výprav do okolí svět dospělých. Je určený nejmenším dětem a tomu odpovídá animace, pomalé tempo řeči a jednoduchý slovník. Při tom všem si uchovává zvláštní poetiku a slušnou úroveň. Celkový dojem: 70 %. Seriálu hodně pomáhá humorná nadsázka. ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Originální vyprávění o příhodách denního života viděného očima malé holčičky. Nepodbízivé malůvky dokážou být přiměřeně expresivní i popisné, vyhýbají se líbivosti a jednoduše ladí s pomalým tempem. Vypravěčské i výtvarné zkratky bývají překvapivě často milé a vtipné. Ne, že bych se kdovíjak bavila, ale když se dívá dcera, přinejmenším se tím prousmívám... ()

waits 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, o třídu výš než většina jiných z Kouzelné školky . Malá holčička poznává svět kolem sebe, citlivě, vtipně, poeticky a přitom poučně. Někomu může vadit jednoduchý styl kresby nebo trhcou vlezlý podkladový jazzový musac, ale mě přišlo oboje opravdu fajn. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mne tento seriál nechytl, ale po čase si mne podmanila jednoduchá, ale pěkná animace a zajímavá poetika. Mám ho rád a malý syn také. O hodně lepší než většina našich moderních večerníčků. ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Už jsem na tohle asi stará, ale stejně si nemůžu pomoct a vždycky Kouzelnou školku nebo jak se to jmenuje zapínám jenom kvůli tomuhle ;) Moji vrstevníci by se na mě asi dívali s výrazem "wtf", ale je to fakt skvěle udělaný seriál, který je pro malé děti jak stvořený; ale rozhodně není přílišně infantilní a repetitivní. Roztomilá animace (hrozně mi to připomíná seriál 3 kamarádi a Jerry), vtipné příběhy ze života dětem velmi blízké, a navíc mě strašně baví ta hudba! :D Dokonce přemýšlím, že si ji stáhnu... tenhle originální kousek patří rozhodně k tomu lepšímu, co televize pro malé děti nabízí :) ()

Kakarinka 

všechny recenze uživatele

Ten seriál jsem milovala jako úplně malá a miluju ho stále! Když vzpomínám, jak jsem se dívala na Kouzelnou školku hlavně kvůli Lise... :) Animace i hudba skvělá. ()

Reklama

Reklama