Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(52)

Tento animovaný komediální seriál vycházející z filmového trháku Není král jako král (Emperor's New Groove) vypráví o mladém Kuzcovi, který se pokouší vystudovat školu a získat králův trůn. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Zatímco ve filmu museli všechny postavy dojít nutného sebepoznání a naučit se rozlišovat mezi dobrem a zlem, což je obvyklý neduh Disneyovských animáků, tak u seriálu zůstává vše při starém. Egoistický Kuzko, hloupoučký, ale dobrácký Kronk a zákeřná Izma. Tahle trojka dodává většině dílům ten správný humor, který nebrojí za rodinné hodnoty, ale chce pouze zabavit. Výborný seriál, který je v portfoliu Disneyovské zábavy značně ojedinělý. ()

Keledaia 

všechny recenze uživatele

Jako nechci říct, že by to bylo nějak hrozný, to ne. Je to milé, má to kouzlo, hezké prostředí, postavy i vtip, ale přijde mi to takove nemastné neslané - mě to nebaví, což je v pořádku, však je to spíše pro mladší ročníky, ALE kamenem úrazu je, že i pro ty děti mi to přijde o ničem. Ať přemýšlím jak přemýšlím, není to prostě v žádném směru "přínosné". ()

Reklama

karlik4801

všechny recenze uživatele

Zastával jsem se už dost seriálu, které Jetix a Fox Kids za své roky existence vyprodukoval, ale tohle je prostě humáč všech humáčů. Animace je naprosto otřesná, příběhy nejsou ani trochu vtipné. Prostě je to naprosto zbytečné, tvůrcům mělo včas dojít že tohle neměli pouštět do světa. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama