Vladařova nová škola (TV seriál)

Emperor's New School, The

Vladárova nová škola

Animovaný / Komedie

USA, 2006, 46x30 min

Zatímco ve filmu museli všechny postavy dojít nutného sebepoznání a naučit se rozlišovat mezi dobrem a zlem, což je obvyklý neduh Disneyovských animáků, tak u seriálu zůstává vše při starém. Egoistický Kuzko, hloupoučký, ale dobrácký Kronk a zákeřná Izma. Tahle trojka dodává většině dílům ten správný humor, který nebrojí za rodinné hodnoty, ale chce pouze zabavit. Výborný seriál, který je v portfoliu Disneyovské zábavy značně ojedinělý.(23.5.2009)

• mysiak

Na to že je to TV tvorba...celkom to ujde od Disneyho(29.6.2009)

• pugs

Vladárová nová tvár je super animák... Ale toto je niečo neznesiteľné. Príbehy trápne, slovenský dabing ako inak zlý a čo by sme si počali bez vladárových hlášiek, ktoré nás prinútia vstať a chcieť dať tomu, čo písal scenár facku!(15.4.2009)

• L3G1ON4R

Potom co Jetix koupil Disney "Channel" začali vysílat tuhle slátaninu, která je tři roky stará. No osobně mi tenhle seriál nekápnul do noty.(22.12.2009)

Bohužiaľ v tomto seriáli voľne nadväzujúcim na Vladárovu novú tvár sa autorom nepodarilo zachytiť vtip, originalitu a kúzlo samotného filmu. Tým pádom sa z neho stáva priemerný disneyovský seriál, ktorý asi ocenia len najmladšie ročníky.(10.9.2011)