Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse se s novou várkou perníku vrátí k byznysu a Walt se přidá. Aféra mezi Skyler a jejím šéfem působí chaos. (Netflix)

Recenze (14)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové plácání se v kruhu. Jsou díly, kdy je mi Walt poměrně odporný – tenhle je jedním z nich. I když samozřejmě dozvědět se, že i přes jeho „snahu finančně zajistit rodinu“ divočí jeho milá s šéfem Tedem, mu na klidu nedodá. Jeho dovádění ve firmě musí usměrnit Saul. Vzápětí se nechá vyhodit z práce, zatímco Jesse chce znovu naskočit do pervitinového vlaku. Zajímavé je tak možná nevšední sdílení domácnosti. Občas mi hlavní hrdina gesty připomíná Kevina Spaceyho v House of Cards. Francis J. Underwood byl ovšem složitější, cílevědomější i zajímavější postavou než Walt, a hlavně Spacey byl ve svém výkonu šťavnatější a dravější než Cranston. Za mě jen udržovací díl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto je už čisto udržovací diel, či skôr medzidiel, kedy ma osobné problémy Walta a Skylera už tak nejak prestávajú baviť, ale uvidíme, čo nakoniec z tohoto nevšedného spolubývania vznikne. Naopak rozbieha sa zase byznis, čo je veľmi dobrá správa, ale v tejto časti len tak veľmi zľahka. Vo svetle tretej série bude mať aj Zelené svetlo určite svoje pevné miesto. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jdu pod tři kousky, tato série se pomalu stává nesledovatelnou. Již čtvrtý díl se řeší ty samé píčoviny a nic se nikam nehne. Je docela smutné vidět, že jediný inteligentní a rozumný narkobaron vlastní černou pleť. Fandím mu! Zásadním nedostatkem této série je píča Skyler, která mi kolosálně kurví zážitek a která se objevuje na scéně díl od dílu víc! Walt si stále hraje na hodného starostlivého otce, čímž mě rovněž začíná srát. Mladá fetka naopak prožívá otravné melancholické stavy ze smrti vypočítavé mrchy. Fakt mě ti čůráci tvůrci serou díl od dílu víc. Tohle má být ta vzestupná kvalita? Každá série je lepší než předešlá? Opravdu bída bez jakéhokoli náboje! Jestli se kvalita nezvedne, tak se jim na seriál z vysoka vyseru a porozhlédnu se po jiném, ve kterém nefigurují píče herečky a hlavně se tam něco děje! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama