Reklama

Reklama

VOD (1)

Hank ohrozí útokem na Jesseho svoji kariéru. Jesse slibuje, že se pomstí u soudu, a Skyler spoléhá na Walta, že Jessemu obvinění rozmluví. (Netflix)

Recenze (23)

Illithune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten konec byl až sentimentální, "No, too easy"... S tím že ho borec bude porcovat na parkovišti sekerou? V reálné situaci by mu okamžitě prohnal kulku hlavou... Jen jak tomu obvykle bývá, Hank jako "relativně kladná" postava dostal svou šanci na záchranu... Ale jinak parádička, celá epizoda bez jediné výtky až na tuto drobnost... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další skvělá epizoda. Tak, že by se nám seriál konečně opět rozjížděl? Hank si prochází klasickým komplexem "propasti", a tak rozdává rány všude, kde se jen dá. Dva opálení plešárdi, kteří si v mládí prošli dosti svéráznou výchovou se Hankovi pokusí zkrátit život - luxusní scéna. Snad až na to, že si tvůrci opět vypůjčili berličky na podpírání se. Opět byla její uvěřitelnost pohřbena na úkor umělé dramatizace. Dva nemilosrdní psycho zabijáci střílí namísto do srdce na druhou stranu a nechají se hloupě zlikvidovat od neozbrojeného tlusťocha s nadváhou, když mají veškeré výhody na své straně. Walt opět sklouzává do své optimální duševní roviny, ve které mě baví nejvíc. Celkově tedy panuje v mých očích spokojenost. Jen bych opravdu ocenil ubrat umělé dramatizace a přidat trošku reálnosti. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začnem miernou kritikou. Uveriteľnosť viacerých situácií nepatrí medzi najsilnejšie stránky seriálu, návštevy Jesseho v nemocnici vážne nepatria medzi najrozumnejšie Waltove rozhodnutia. To ho nenapadne, že môže byť niekde na okolí Hank? A prečo DEA nenechala v nemocnici svpjho človeka? Lenže tieto výčitky sú potom zmätené zo stola dialógmi a vývojom deja v nasledujúcich minútach. Ako sa stalo aj vo One minute. Spoločne s predchádzajúcimi voma epizódami možno doterajší vrchol celého seriálu, behriem ich ako takú menšiu trilógiu, kedy sa séria dostala do plných obrátok. ()

Johny203 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá epizóda je predvídateľná a má Béčkovo natočenú akciu. Očakávaná konfrontácia je teda obrovským sklamaním ktoré vyhučí do prázdna. Pre mňa zatiaľ asi najslabšia epizóda seriálu. Toto bolo na hranici 3 hviezd. Pokiaľ sa ale pozriem na iné veci ktoré som od režiséra videl, teda epizódy Game of Thrones, neprekvapí to. Tiež sú to väčšinou, priemerné, teda trojhviezdičkové, veci. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pardon, to se nedá už sledovat. Aneb Jesse pohnojí co pohnojit může. Walt ho pořád zachraňuje a ze všeho tahá a jako odměnu sklízí od Jesse jen pohrdání a obviňování, že za jeho spackanej život může právě on. A přesto mu Walt zase nabídne práci a partnersví, jako by do něj byl snad zamilovanej... nemá to logiku, nechápu to, nebaví mě to. A nemám už moc chuť sledovat seriál dál. :_( ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama