Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Hank přežije útok drogového kartelu, nechce už dál riskovat. Walt se pokusí předejít problémům a přijme Jesseho za parťáka. (Netflix)

Recenze (12)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pochopiteľné, že po troch dejom, akciou a zvratmi nabúchaných troch epizódach musí prísť mierne zvolnenie. Na to nám poslúži prostredie nemocnice a nervy nám píli najmä Skylerina sestra. Lenže na druhú stranu už zo skúseností vieme, že nás každá časť vždy má čím prekvapiť a posledných desať minút sa opäť veci poriadnym spôsobom zamotajú a dej výborne graduje. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně mě kromě toho, zda Hank přežije (aby také ne, s ohledem na jeho solidně uchopenou postavu), zajímá i to, kdo stál za tajemným telefonátem varujícím před jeho popravou na parkovišti. Zatímco Jesse (který je zpátky ve hře) špitál opouští, celá rodina vyčkává, jak dopadnou Hankovy operace. Díl, který dokonale dává vzpomenout předchozím vydařeným epizodám: výtečně napsané situace, množství netriviálních nápadů. A Gustavo, který potěšil na lepší zprávy vyčkávající poldy, to celé jen korunuje. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Strašně mi tu překáží strach tvůrců pohřbít některou z klíčových postav. Všichni milovníci seriálu to slibují úžasné a nečekané zvraty a zatím jich tedy moc nebylo. Považuji to za klíčový prvek, který by seriál přivedl k dokonalosti. Skyler nám konečně zmizela a vyskytuje se úměrně jejímu hereckému "talentu". Hrozně mě baví negřík od kuřat! Zařadil se na první pozici v rámci mých oblíbených postav. Černá síla! Slabší 4 kousky. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama