Reklama

Reklama

VOD (1)

Při dlouhé a těžké noci ve varně pervitinu bojují Walt a Jesse s otravnou mouchou, která prostě odmítá zemřít. (Netflix)

Recenze (36)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někde v půlce se obrýlený plešoun zeptá svého parťáka, zda má jeho příběh nějakou pointu. Přesně tohle mě napadlo u sledování epizody s mouchou v laboratoři. Chápu ironii, akceptuji, že jsme se měli víc ponořit do Waltova vnitřního konfliktu, rozumím tomu, že jsme se měli zastavit a „pochopit“, jak se vztah mezi ústředním duem od samotného počátku změnil… ale prostě to na mě nefungovalo. Místy mám z některých pasáží pocit, že jsou tvůrci po úspěších předchozích řad na koni a přespříliš tlačí v do sebe zahleděnou exhibici. ()

Honzimir67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10 - Nejhůř hodnocená epizoda. Svým způsobem chápu, ale když se člověk zamyslí, dojde mu, že tato epizoda je perfektní. Ano, tento díl by se dal považovat za pouhou "výplň" určité mezery v příběhu, protože má pomalé tempo a žádnou pořádnou akci, jenže zároveň se zaměřuje na detaily vztahu mezi Jessem a Walterem, na takové, na které se zbytek seriálu úplně vykašlal. Díl perfektně vystihuje, jak se daný vztah změnil od samotného počátku a daná moucha, o které je celá epizoda, co jsem zjistil, není pouhá moucha... Tato moucha, stejně tak jako spoustu jiných věcí v BB, symbolizuje odlišné pocity a emoce, kterými si právě v epizodě Jesse a Walt procházejí. Za mě bylo fajn dát si pauzu od klasické a typické Breaking Bad akce a chvíli se soustředit čiste na hlavní dva protagonisty a na jejich "ne tak vážné" problémy. Jedna z nejzajímavějších epizod v Breaking Bad vůbec. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Neskutečně atypický díl, který se evidentně nezavděčí každému. Musím se přiznat, že i já jsem se trošku nudil. Jedná se o hodně oddechový díl s příjemným nádechem humoru. Waltovi tentokrát zkříží cestu otravná moucha. Souboj s ní mi připomínal takřka každodenní realitu. Dojemné rozhovory mezi feťákem a Waltem jsou sice velmi intenzivní a uvěřitelné, ale nepatří k tomu nejlepšímu, co mi seriál nabízí, takže jsem přeci jen vyloženě neslintal blahem. Slabší tři kousky. ()

rbrandt183 

všechny recenze uživatele

Na prvé pozretie mi asi ako každému utkvel len ten hon na otravnú muchu. Plus zaujímavé nápady s kamerou, naviac aj s kaskadérskymi kúskami. Toto hodnotenie však dávam po druhej iterácii tohto výnimočného seriálu (to znamená, že už som videl všetky diely aj s vyvrcholením, aj minisody, aj dokumenty z natáčania atď, a začal som sledovať od začiatku). Ťažisko tohto dielu sa tak presúva od muchy k osobnosti Waltera Whitea a jeho vnútorným konfliktom. A forma, akou boli zobrazené, si zaslúži plné hodnotenie. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říkal jsem si, že se není čemu divit ohledně čísel u tohoto dílu, když jej dělal režisér osmých Star Wars, poté jsem se ale dozvěděl, že Johnson stojí i v 5. sérii za vůbec nejlepší epizodou seriálu a nehodlám ho tedy za Mouchu bičovat. Díl je to spíše výplňový, absolutně nenavazující na blízké předchozí dění. Naštěstí se ale vrací k událostem konce druhé sezóny a dává dohromady celkem důležité souvislosti. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama