Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skyler Waltovi přikáže, aby vrátil auto, které koupil jejich synovi. Walt jí to chce oplatit, a tak ji postaví do složité situace ohledně jejich nové pračky peněz. (Netflix)

Recenze (14)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všímáte si toho permanentního vlezlého vedra pouštního města Albuquerque? Zodpovědný a čestný učitel chemie je dávno pryč, na scéně je egoman a nejgeniálnější vařič pervitinu. Teď si pořádně zadriftoval a bourák, který koupil synovi, raději zapálil. Protože může. Stejně tak může nosit zoufalé účetní Skyler balíky prachů. Jesse na sezení závislých silný, nicméně v závěru se vytasil hlavně Hank, který si dal dvě a dvě dohromady, a navnadil (nás) lehce uzoufané diváky, že nás snad čeká lepší příští... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po delší době jsem vletěl na další díl v naději, že konečně zmizí ze scény ta blonďatá píča a ona se bohužel do všeho angažuje ještě víc. Taktéž mě sere, že se duo vařičů pokouší sprovodit ze scény mého oblíbeného negerského podnikatele. S výjimkou opravdu luxusního závěru, ve kterém si dal zaostalý plešárd dvě a dvě dohromady a opět se blýskl, poněkud nezajímavá epizoda. Jaksi mi schází opět to staré akční tempo. Mám pocit, že se příběh zastavil někde v melancholické rovině a takřka nic se neděje. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná montáž venovaná Jeesemu je geniálna, ako aj záverečná Hankova reč. Toho chlapa nemali púšťať z domu, ale na druhú stranu si veci začal dávať dokopy až v posteli. Len tá nešťastná Skyler sa trochu sekla vo výpočtoch, ale tak keď sa niekto podujme na pranie špinavých peňazí, tak nech sa obracia. Zatiaľ možno najlepšia časť štvrtej série, už sa neviem dočkať skutočných face-to-face konfrontácií všetkých strán, ktoré sa k sebe nebezpečne približujú. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Jesse (Aaron Paul) hrá hru Rage cez tzv. "kinect gun". V skutočnosti však Rage nemá podporu "kinect gunu". Hra sa dá hrať iba cez herný ovládač. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama