Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hank získá důkazy, že Gus je místní drogový boss. Walt se obává, že ho kvůli ochraně jejich šéfa spolu s Jessem zabijí. (Netflix)

Recenze (16)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jesse Pinkman má na svojej konzole zapnutú hru Rage, kultovku z roku 2011...Skyler sa našťastie iba mihla, Waltova panika tiež nebola úplným ternom ale Hector a flashback...ani po 11 rokoch tento seriál nestratil nič na svojom čare. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně pořádný návrat, který mi připomněl první dvě série. Už jsem nad Waltem a spol. docela lámal hůl, nicméně tady si nejprve lehce zopakujeme souvislosti, potvrdíme si, že Mark Margolis hraje bývalého gangstera na vozíku skvěle, a že je Hank je zpátky v sedle, přičemž je přesvědčený, že Gus je velká drogová ryba („Jsem si jistý, že pokud budete hledat dál, tak mě najdete!“). Pokud mi něco nesedělo, tak právě zase Walter, který jeden den dělá ramena a jeho ego roste až ke stropu, no a druhý ztropí hysterickou scénu (do kamery a před Jessem), kdy se bojí o svůj život. Nicméně se to začíná slušně komplikovat. Napětí stoupá, finále silné. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri BB sme si zvykli, že sa na začiatku sem tam objaví flashforward, ktorý sa niekedy vysvetlí na konci epizódy, alebo na konci série. Tentokrát tu máme niečo podobné, len sa nakoniec ukáže, že išlo o flashback.Teda iba o krátky moment z onoho flashbacku. No a to neprestrielné alibi a vysvetlenie pre všetko, v tom perfekcionizme sa Gus vyžíva tak, až je to podozrivé. Vlastne úplne stačí, ak je to podozrivé iba Hankovi. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se klukům po dlouhé době opět podařilo sestavit díl, na který se dalo koukat. Vše, co stačilo udělat byla naprostá redukce výskytu té krajně otravné blonďaté píče a zvýšení dávky napětí. Okamžitě vše začalo fungovat. Hlavně, že své rady cpu do těch čůráků tvůrců už asi 20 posledních komentářů a až dodnes jsem byl sprostě ignorován. Očekávám, že schématu tohoto dílu budou držet a v nastaveném tempu se pojede až do konce seriálu. Sesterské duo už bych rád viděl pouze v situaci, kdy jim někdo bude prohánět kulku hlavou. Lepší tři kousky! (Motivační 4 kousky nedávám zcela záměrně, protože když jsem tuhle laskavost učinil naposled, tak se mi ti retardi odvděčili naprosto splaškovou epizodou.) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama