Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walt se snaží rozvrátit Hankovo vyšetřování drogové scény v Albuquerque. Gus dostane děsivé varování a musí začít přemýšlet o spolupráci s mexickým kartelem. (Netflix)

Recenze (14)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se mi chce upřímně zvracet z toho, co ti šulini tvůrci zase vymysleli. Byla by to bývala byla vcelku kvalitní epizoda, kdyby tam nějaký totální šulin neměl opět potřebu vecpat tu bezvýznamnou, nudnou a otravnou blonďatou pizdu. To se v prozkoumaném vesmíru vážně najde někdo, koho baví sledovat, jak ta kurva dělá účetní v nějaké zasrané myčce? Vždyť to je absolutní vrchol scénáristické debility. Od napínavé akce se skočí do zkurvené myčky a je nejenom po napětí, ale člověk má zkurvený kompletní zážitek z, do té doby, kvalitní epizody. Fakt nevím, jestli tam ta kurva dostává tolik prostoru zase jen z nějakého komplexu genderové vyváženosti, ale vždy spolehlivě trpím. Z dvojnásobné rychlosti už jsem byl tvůrci donucen zrychlovat osminásobně. Ty její žgryndy se totiž nedají poslouchat. A když se opět podíval na scénu ten její debilní šéf, tak jsem myslel, že se na místě podřežu propiskou. Katastrofa a tak hanebné mrhání potenciálem seriálu, které se v takovém šíleném měřítku děje skutečně jen tady. Ta píča Anna Gunn nemá absolutně žádné herecké nadání a k tomu je obsazena do totálně odporně napsané role. Důkazem zbytečnosti této postavy může být například fakt, že její scénky už asi tři série sleduji takovou rychlostí, že je téměř úplně přeskakuji a stejně nemám pocit, že by mi v ději cokoli uniklo. Může mi tedy někdo vysvětlit, jestli má v tomto seriálu ta kurva nějaké jiné poslání než jen rozkuřovat kompletně celý filmový štáb? Dávám jednu hvězdu a přeji si být za své nadstandardní hodnocení minimálně prohlášen za světce. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako ma minule potešil návrat dedka so zvončekom, tak tentokrát vo mne iba povzdychnutie vyvolal návrat bývalého šéfa/milenca Skyler a jeho daňových problémov. Našťastie to vynahradzuje hlavná dejová línia a záverečná konfrontácia. Nikdy sa nepýtajte toho, kto kvôli vám vraždil, že čo pre vás urobil... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hank měl plán, těžko ale mohl čekat, kdože mu bude házet klacky pod nohy. Na druhou stranu v uplynulých dílech na „mnohé“ kápnul a rozjel vyšetřování na vlastní pěst, tak by mohl Waltovu průhlednost (už) prohlédnout… Kameňák Gus hodlá do své (nechtěné) spolupráce s mexickým kartelem zahrnout Jesseho. Zase jsme (naštěstí) v prostředí/polohách, že netušíme, kam to celé směřuje, a v závěru nás tvůrci překvapí směsicí emocí a situací. Walt měl dostat naloženo ještě víc. Občas mi hlavní hrdina gesty připomíná Kevina Spaceyho v House of Cards. Francis J. Underwood byl ovšem složitější, cílevědomější i zajímavější postavou než Walt, a hlavně Spacey byl ve svém výkonu šťavnatější a dravější než Cranston. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Gaff (Maurice Compte) ostřeluje distribuční centrum opakovací odstřelovací puškou Remington 700 PSS se zaměřovačem Leupold Mark 4 a dvounožkou Harris. (ČSFD)

Reklama

Reklama