Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skyler tlačí na Teda, aby si od ní vzal peníze na zaplacení svých daní. Gus trvá na tom, že Jesse musí pokračovat v práci v laboratoři sám. (Netflix)

Recenze (20)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních pět šest epizod čtvrté série fakt docela „hrůza“, samozřejmě s ohledem na to, co nám lidé okolo Vince Gilligana do té doby servírovali. Ted dluží finančnímu úřadu přes 600 tisíc dolarů, pokud půjdou po něm, posvítí si i na Skyler. Tohle bude ještě zajímavé. Walt už nějakou dobu není nepostradatelný (Jesse má pokračovat ve vaření sám), jediný, kdo ho teď potřebuje, je Hank. Aby mu dělal šoféra... V tomhle je právě lehce úsměvné, že to Hankovi v mnoha směrech pálí a chce proklepnout Fringovu prádelnu, ale Waltovy komické teorie neprokoukne. Jeho srážku s jiným autem vnímám jako hodně nepovedenou scénáristickou berličku. Walt si pak zahysterčí u Saula i doma ve sklepě. Tuším nicméně, že finále bude silné. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá séria už nejaký ten diel začína skutočne gradovať a táto časť už nadupanejšia ani byť nemohla. Obsahuje notnú dávku čierneho humoru, pretože keď už je situácia tak zúfalá, že nevládzete plakať, tak sa môžete jedine smiať. Ako sa postavám podarí zo situácií vykorčulovať, je veľmi ťažké vopred predpovedať, v čom tiež tkvie čaro seriálu. Skyler by už ale vážne potrebovala poriadne vyťahať za uši za svoju kvázi gangsterskú činnosť. Proste v tom nevie chodiť ako Walter... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Opět až na tu píču Skyler, která v tomto díle dokonale předvedla ilustrativní příklad toho, proč jsou na nejvyšších postech většinou muži (necloumají s nimi tolik emoce a činí racionální rozhodnutí), by to byla zajímavá epizoda. Žen si nesmírně vážím, i když by si někdo na základě mé "obliby" píče Skyler, mohl mylně myslet opak, a proto raději zdůrazňuji slovo "většinou". Všechny ženy nejsou píče a některé jsou možná v mnoha ohledech i mnohem použitelnější než muži. Například v roli kurev, uklízeček či hajzlbáb, kde snad ani neexistují mužské ekvivalenty těchto pozic a svět by byl bez žen evidentně temným místem, kde by se neuspokojení muži brodili množstvím odpadků a sraček. (Pozor, byla použita humorná nadsázka!) Nechybělo v tomto díle ani pravidelná dávka mého oblíbeného terorizování dědka slintala. Pozitivně vnímám, že konečně zdechl ten šulin od Skyler, který zabíral polovinu stopáže v předchozí sérii, čímž se opět prokázalo, že mám naprostou pravdu a že jsou ve střižně totálně neschopní šulini. Jinak si investici takového množství prostoru pro tak zbytečnou postavu nedovedu rozumně vysvětlit. Jeho linka nebyla zajímavá, vtipná, ba dokonce ani důležitá, tak teď by mě teda ale kurva zajímalo, proč tam vlastně byla? Rád se nechám v poště někým úžasnějším než jsem já zasvětit. Velmi slabé tři kusy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama