Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Waltovi začíná nečekanými způsoby hořet půda pod nohama. (Netflix)

Recenze (18)

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyvole to neeee, přál jsem Waltovi aby aspoň ty prachy kvůli kterejm to dělal zůstaly jeho rodině. Všechno se tak totálně zkurvilo, že to ani není možný. Hank zase ukázal, že je prostě v přepalu. Skvělý plán na Walta, jak ho vylákat k zakopaným prachům. Mám pocit že tohle bude ale Hankův konec, tohle nemůže přežít. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem si predstaviť, že môže v BB prísť ešte niečo lepšie...dejovo a zvratmi maximálne nabúchané a zároveň psychologicky do bodky prepracované. Jediná výčitka smeruje ku škulavosti vyškolených strelcov, ale to je iba drobnosť vyčíslená v konečnom hodnotení v pár promile percenta. Ešte lepšie ako doterajšie moje top epizódy s demoláciou karavánu, vlakovou lúpežou a akciou "guľový blesk" vo väzniciach. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po delší době vytáhli kluci tvůrci z rukávu prvotřídní léčku, která dávala dokonalý smysl a byla maximálně uvěřitelná. Vysoce kvalitní byl zejména závěr této epizody. Luxusní přestřelka v poušti. Tedy luxusní, co se počtu vypáleného střeliva týče. S přesností to trošku haprovalo. Snad to kluci do příštího dílu zlepší. Rád bych viděl několik mrtvol. Právě neočekávaná úmrtí klíčových postav je obrovským nedostatkem, který se s tímto seriálem táhne od samého počátku. Tedy společně s píčou Skyler je to vlastně zároveň i jediným nedostatkem. Blížíme se do finiše. Těším se na další epizody. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama