Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V závěrečném díle se tento oceněný seriál dramaticky uzavře. (Netflix)

Recenze (37)

hephaestus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápem sympatie s Jessem, áno Walt bol psychopat, ale Jesse to proste posral na plnej čiare. Walta som prestal mať rad po prihode s Jesseho frajerkou, potom sa jeho charakter pekne vyfarbil, v poslednom dieli však dokonal čo mal, prechadzka po labaku bola pekný klinec. No a Jesse, ten si nezasluzil žiť, ohrozil a zničil všetko. Asi toľko k deju, co sa tyka serialu, hm, tazko sa najde nieco lepsie. Chapem ze Černobyl je fajn, ale predsa 5 dielov vs. Takyto brutalny pribeh vo vyse 60 ? To sa neda zrovnať ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Jelikož se jedná o poslední epizodu, tak si zde dovolím shrnout veškeré mé pocity ze seriálu. Kdyby se do podsvětí nezamotala Skyler, seriál by byl o mnoho lepší. Ač jsem s ní soucítila, co se týče chování jejího manžela, tak mě od začátku srala. Vrcholem všeho bylo darování peněz Tedovi. Přišlo mi to naprosto zbytečné, nelogické a podle mě by se seriál bez tohoto aktu obešel. I přes to, že se mi Walt co díl hnusil, bylo mi jej na konci opravdu líto... Do všeho se dostal s tím nejlepším úmyslem, ale místo toho o vše přišel. Nakonec vlastní hloupostí dal přesnou lokaci s penězi tomu nejhoršímu, kterého si mohl vybrat. Nejvíce mi však bylo líto Hanka. Vím, že to jinak nešlo, ale zrovna on si nezasloužil takhle skončit. Duo Jesse a Walt bylo bezkonkurenční. Škoda, že to mezi nimi skončilo špatně. Walt měl nejméně 3 šance s tím utnout a užívat si života s jeho rodinou, aniž by se na něco přišlo, a nechat jeho parťáka na pokoji, ale místo toho se z něj stal narcistický sociopat. Naopak z feťáckého hajzla Jesseho se stal rodinný cíťa. Překvapivý vývoj postav. Jen je škoda, že tvůrci na konci neukázali, jak Elliot s Gretchen předávají peníze jeho dětem. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľkolepé finále seriálu, ktoré je fakt veľkolepé. Myslím že táto časť je mojou najobľúbenejšou časťou ever. Prepracované scény ma najmä doviedli k 5. hviezdam. Aj keď aj to ako si Heisenberg všetko premyslel tiež napomohlo. Konečne sa z Waltera stala legenda. Aj keď väčšina fanúšikov si obľúbilo Jessiho ale u mňa to vyhral jednoznačne Mr. White. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Luxusní finále nesoucí se v tom samém rytmu jako celý seriál. Takže žádné slzičky nebo přehnaný sentiment v závěru. Přesto velmi silné a dostatečně dramatické a napínavé. Jeden z nejlepších závěrečných dílů seriálů, jaký jsem měl to štěstí v životě vidět. Tleskám tvůrcům. Pokud se kluci chystají v budoucnu na další projekty, tak by bylo moudré doladit snad už jen ten blonďatý nedostatek a její ještě debilnější sestru. Zbytečně si těmito krávami sráželi kvalitu po celou dobu trvání. Největší předností seriálu je samozřejmě Waltova proměna. To bylo něco fantastického a nemá to na poli seriálů žádné obdoby. Nicméně, když na seriál pohlížím jako na celek, tak bych si rozhodně netroufl ohánět se slovy, že to byl nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděl, i když kvalitu to opravdu mělo mimořádnou. Děkuji tvůrcům za lekci chemie i za prezentaci zejména druhé části otřepaného citátu Nietzscheho v praxi. "Ten, jenž bojuje s monstry, by si měl dát pozor, aby se sám nestal monstrem. A pokud dlouho zíráte do propasti, tak propast zírá zpátky do vás." ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě nikdy jsem neviděl, že by měl seriál takové zakončení. Všechno dokonale ukončeno, všechny dějové linky až neuvěřitelně skvěle vyřešeny... Jsem rád, že to tak skončilo... dopadlo to přesně tak, jak jsem si přál (teda až na Waltovu smrt...)! R.I.P Heisenberg, génius, nejlepší chemik všech dob a milující otec, co pro rodinu udělá vše. Nádhera. Dokonalost. Krása. Úžasný. Slova jsou zbytečná, to se prostě musí vidět... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (15)

  • Poslední díl seriálu prolomil v USA rekordní hranici 10 milionů diváků. Nenechalo si jej ujít 10,3 milionů lidí, z toho 6,7 milionů dospělých ve věku od 18 do 49 let. (hippyman)
  • Záverečný diel premietli 29. septembra 2013 v areáli Hollywood Forever Cemetery. (Sufferer)
  • V epizodě je zmíněno české hlavní město Praha. (griph)

Reklama

Reklama