Reklama

Reklama

Dinosauři 3D: Giganti Patagonie

  • Kanada Dinosaurs: Giants of Patagonia
všechny plakáty
Trailer
Kanada, 2007, 45 min

Režie:

Marc Fafard

Obsahy(1)

Film DINOSAUŘI 3D: Giganti Patagonie je vzácný velkoformátový film, který brilantně kloubí vědecké základy a unikátní CGI (Computer Generated Imagery – počítačově vytvořené záběry). Spolu s profesorem Rodolfo Coriou, světoznámým argentinským paleontologem, navštívíme místa největších objevů, na kterých se v Patagonii podílel, a vrátíme se zpátky v čase, abychom viděli zrod největších tvorů, kteří kdy kráčeli po této planetě – obřích býložravců Argentinosaurů. Pohlédneme tváří v tvář i jejich úhlavnímu nepříteli, dvounohému masožravci Giganotosaurovi, který se mohl směle postavit i T-Rexovi. Využijte této jedinečné příležitosti a pojďte s námi mezi tyto úžasné tvory. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Solidní. Párkrát mě ty svině málem kousnuly. 3D není vážně vůbec marné. Jen jsem čekal více počítačových zrůd a méně záběru soudobé Argentiny. Dinosauři jsou ovšem hrozně sexy, obzvlášť pak ti velcí Gigantosauři. Ti jsou krutí. Informací se mnoho nedovíme, ale na to jsme u IMAXu zvyklí, takže netřeba nad tím plakat. Parádně je vše ozvučeno. Myslím, že když dám 3*, tak nikoho nepoškodím. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

V celku povedené 3D záběry na život dinosaurů v Patagonii střídá bohužel velmi často druhá linka filmu, jež se věnuje jakémusi jihoamerickému profesorovi a jeho výzkumu. Viděl jsem to sice v němčině, ale nemohu říct, že by to vadilo, protože i moje chabá znalost tohoto jazyka stačila na to, abych poznal, že o žádné cenné informace nepřicházím. Dinosauři gut, ale chybí akce a také rozmanitost zobrazovaných druhů. Jednalo se o mojí druhou návětěvu IMAXU takže mě už tvůrci nemohli utáhnout na vařené 3D nudli. I na ploše asi 40 minut neuvěřitelná nuda... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tento film obsahuje scény s velkými a velmi hlučnými tvory ve 3D, což by mohlo rozrušit zejména mladší diváky. Doporučuje se sledování v přítomnosti rodičů. CITÁT - Z Vesmírného hlediska žili dinosauři 48 minut a lidé 48 vteřin............... Jeden z nejlepších a nejobsáhlejších 3D dokumentů, co jsem zatím viděl. CITÁT - Ne všichni dinosauři tenkrát vyhynuli............. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Ve 3D vypadají dinosauři opravdu pěkně. Kombinace reálných záběrů a digitálních obrů působí věrohodně a také jsem se o pradávných monstrech něco dozvěděl. Ne však tolik nového, abych dal tomuto dokumentu lepší hodnocení. Pro oči je to ale pěkné. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

3D záběry krajiny. Žalostně málo záběrů dinosaurů a pár suchopárných řečí o těžkém životě paleontologa (kam chodí na oběd a kolik má dětí :-D). Hodně velká nuda. 40% ()

Reklama

Reklama